Práčka spolu so sušičkou

jarmilaj
6. nov 2021

Milé žienky😘
Nakoľko mám malinký byt bez balkóna, a nad práčkou kotol, zakúpila som na skúšku práčku so sušičkou Candy Smart Pro v akcii za 277€. Moje prvé sušenie dopadlo katastrofálne, ale nevzdala som to. Ja periem skoro každý deň, neznášam plný kôš. Práčka má aj program 14 min. pranie, ktorý bohato stačí na dokonalé opratie 5-6 tarka-barkavých t.j.rôznofarebných raz oblečených tričiek. Keď dám prať práčku plnú, po opratí prádlo vyberiem, vždy natrasiem, je to veľmi doležité, a nie všetko vrátim do nej. (2 trigovice zavesím na potrubie na spoločnej chodbe😉. Suším úplne všetko okrem podprsenky. Najčastejšie využívam mierne sušenie, ešte za tepla prádlo vyberiem aby z neho odišla horúca para a prevesím ho na hodinku na sušiak. Využívam funkciu wifi, nastavujem programy aj keď som v práci, po príchode domov vyvetrám a hotovo. Mám podkrovný byt, savo som používala na litre, a obchádzať 2 dni sušiak, neustále vetrať kôli vlhku a báť sa variť, aby prádlo nenasmradlo, to už nikdy. Práčka slúži rok, pre mňa najlepšie riešenie, a za tie peniaze, výborná voľba. Kto nemá malý byt, nepochopí😉. Pekný deň všetkým.

annamalaga
6. nov 2021

A zmysel príspevku ? Ja som fanúšička elektroniky, mám prejdené všetky značky , čítam recenzie , predplatné D testu a poviem ti tak, keď musíš tak musíš ale rozhodne je vždy lepšie zvlášť mať.

simsalabim
6. nov 2021

@annamalaga ano, je lepsie mat zvlast. Ale v situacii
@jarmilaj je jej rozhodnutie pochopitelne. A asi je tak nadsena, ze to musela zo seba dat von 🙂

nevenka
6. nov 2021

@jarmilaj ja pochopim, ja mam maly byt, sme uz piati. Ale susicku nemam kam dat uz fakt 🤣

jarmilaj
autor
20. jún 2022

@simsalabim sa smejem, dnes som tu objavila svoj starý príspevok. Pravým dôvodom, prečo som príspevok napísala bolo, že som sa stretla s viacerými žienkami, ktoré vzdali sušenie v sušičke po prvom nevydarenom použití. Chcela som pomôcť 😉. Pekný deň.