Práčka so sušičkou v jednom

blondinka95
2. jan 2023

Zdravim, máte niekto skúsenosti s prackou a susickou v jednom? Pár ľudí má odhovara ale so žiadnymi konkr dôvodmi, skôr že pocul som že to nie dobre a pod.
Stahujem sa sama do bytu kde nemám miesto na obe, prať nebudem asi až tak často ale zase sa bojím vlhkosti, balkón nemám.
Ďakujem

gejb
2. jan 2023

@blondinka95 pokiaľ nemáš miesto na obe tak nemáš na výber. Ja mam 2v1 a je to OK. Na moj vkus príliš dlho trvá než sa prádlo uplne usuši ale účel plní.

noami12
2. jan 2023

@blondinka95 mali sme a nikdy viac do roka 4x sa pokazila tak nám vrátili peniaze a už sme si kúpili samostatne a je to naozaj veľký rozdiel oproti 2v1 🙂

maal
2. jan 2023

je naozaj lepšie, keď máš zvlášť sušičku a zvlášť práčku, lebo lepšie potom sušička vysuší. potvrdil nám to aj náš opravár. ak nemáš dosť miesta a si sama - stačí ti dva v jednom. keď som žila sama nemala som toľko prania a raz za čas veľké pranie ti vlhko v byte podľa mňa neurobí. ak budeš teda kupovať dva v jednom - kúp kvalitnú/overenú značku a pozri, koľko kg je možné sušiť. lebo tieto kombinácie majú menšiu kapacitu na vysušenie a teda ti to nevysuší všetko dokonale - bude to vlhké ak tam toho dáš viac. my máme doma dva v jednom, opravovaná bola len raz aj to bola moja chyba, lebo mi tam zostala kostica, čiže to bol celý dôvod "opravy" a používam sušenie iba na uteráky, utierky a posteľnú bielizeň, máme ju viac ako päť rokov a som spokojná.

gladys_07
2. jan 2023

V tvojej situacii by som urcite kupila aspon 2in1. Ja mam uz asi 10ty rok (uz druhu ale preto ze sme sa stahovali, nikdy nic nebolo pokazene). V zime susim skoro vsetko, v lete len uteraky. Isla by som do LG.

kiwi3
2. jan 2023

2v1 urcite lepsie ako nic, ak mas problem s vlhkostou. nevyhody:
*nedosusi uplne, musis dat ajtak vacsinu veci este susit (je tam par mokrych flakov),
*trva to cele veky (mne konkretne cca 7 hodin s pranim)
ale ako pisem, pri vlhkom byte stale na nezaplatenie
ze sa 4krat pokazila za rok, to musela byt velmi velka nahoda a nekvalita zaroven. to sa mohla aj pracka a susicka pokazit zvlast (a bolo by to spolu 8), ten argument by som fakt nebrala do uvahy.

blondinka95
autor
2. jan 2023

Ďakujem všetkým za názory, asi pôjdem teda do toho.🙂

marca12
2. jan 2023

@noami12 to,ze sa ta tvoja pokazila nie je znamenie,ze sa kazda kazi,to co je za blud.

zuzuliatko18
2. jan 2023

Naši majú 2v1 a sú spokojní. Nechceli dve mašiny kvôli obcasnemu suseniu (sušia skôr uteráky, posteľné prádlo a tak), a im to stačí. Teší to aj mňa, lebo keď.prideme s drobcom ku nim, tak ma rýchlo naspäť veci, ak sa veľmi zašpini.

noami12
2. jan 2023

@marca12 pani sa pýtala na názor a ja som sa vyjadrila akože z čím máš problém ? Di sa voziť na niekom inom láskavo. Ja som napisala že ja osobne by som už do 2v1 nikdy nešla a nie že sa každá kazí. Chcela pani skusenosti druhých píšem svoju skúsenosť a ?

azzflo
2. jan 2023

My mame v byte co sa prenajima 2v1 slim a je perfektna. Pranie + susenie fakt plnej pracky trva 2:50, takisto uteraky, postelne pradlo. Ked sa vyberu veci co sa nesusia a na susenie nejde plna, tak do hodiny su veci suche. Nerozumiem tym 5-7 hodinam co sa spominaju 🤯
Ked nemas miesto na separatnu susicku, urcite chod do 2v1

raffaella
2. jan 2023

Radšej 2v1 ako žiadna 😊 v starom byte som mala 4 roky kým sme sa odsťahovali a nemala som s ňou jediný problém. Teraz mám samostatne, jasné že je to iná liga, ale nedám dopustiť ani na 2v1 ak nie je iného riešenia.

blondinka95
autor
2. jan 2023

Žienky, naozaj sa netreba hádať. Zaujímala ma každá skúsenosť 🙂 ďakujem

blondinka95
autor
2. jan 2023

@raffaella akú si mala značku prosím? 🙂

blondinka95
autor
2. jan 2023

@azzflo vieš mi poradiť značku prip aj model ktorý máš? Ďakujem

raffaella
2. jan 2023

@blondinka95 ja som mala Electrolux. Ja som ju mala totiž vstavanú v linke a tých je úplne minimálne. Voľne stojacich bolo oveľa viac na výber, tam sa dajú nájsť Bosch a iné lepšie značky. Pokiaľ nepotrebuješ vstavanú tak fakt sa dá z veľa vybrať.

azzflo
2. jan 2023

@blondinka95 My tam mame snad asi najlacnejsiu Candy. Popozeraj podla recenzii.

la_dolce_vita
24. jún 2024

@blondinka95 ahoj, riesim momentalne podobny problem ako tu pises, mas uz nejake skusenosti? Kupila si a aku? Si spokojna? Dakujem za odpoved 🙂

blondinka95
autor
24. jún 2024

@la_dolce_vita ahoj 🙂 nakoniec som kúpila len samostatnú pracku kvôli rozmerom. Potrebovala som atypický a nie tak hlboky rozmer,kombinovanú pracku so sušičkou som nenasla ze vyrabaju v takej veľkosti.

la_dolce_vita
24. jún 2024

Skoda, neviem sa totiz rozhodnut.