Práčka so sušičkou so šírkou do 50 cm

zildo
15. sep 2024

Existuje vôbec takáto úzka sušička? Väčšia sa mi nezmestí do kúpeľne.

taisu
15. sep 2024

candy, 45 sm

muchotrafka298
15. sep 2024

V nadpise pises ze pracka so susickou, v otazke iba susicka. Ja som pozerala, ale take uzke pracky so susickami nie su. Samostatne pracky alebo susicky ano.

barju
15. sep 2024

@zildo nayme doma Candy GVSW 40464TWHC 2-S, má 6 rokov, dvakrát sa upchal filter, raz sa urobila dierka v hadici medzi bubnom a filtrom, lebo sa tam dostalo sparadlo, naša chyba, inak odporúčam

lindus_esterka
15. sep 2024

Riesila som cosi podobne a kombinacia ma sirku zvyčajne okolo 60cm
@barju ona pise o sirke ale ty asi skôr o hlbke

barju
15. sep 2024

@lindus_esterka ja som pochopila, že sa pýta na tu hĺbku, lebo nepíše či zvrchu plnená alebo spredu. A ak by to bolo tak ako píšeš, že nie hĺbku, ale šírku myslí autorka, tak také spredu plnené nie sú tie sú všetky 58-60, len zvrchu plnená a tá potom nie v kombinácii so sušičkou.

lindus_esterka
16. sep 2024

@barju ano mas pravdu, mozno mysli hlbku.

@zildo ak myslis hlbku, kukni tie co maju v nazve "slim", zpredu plnene ale moc do 50cm nenajdes si myslim. ak tam mas kusok rezervu, tak tato ma vratane vsetkych vypuklin a vybezkov 51 cm https://www.nay.sk/lg-f2dv5s8s1-slim-pracka-so-...

ak myslis sirku, tak jedine zvrchu plnene a to som ja v kombi pracka+susicka nevidela uz aspon 100rokov

muchotrafka298
16. sep 2024

Ja tiez potrebujem slim a najtensie co som nasla susicka spolu s prackou mali okolo 60 cm, cize som to na teraz vzdala.

zildo
autor
16. sep 2024

@lindus_esterka ja myslím šírku -práčka so sušičkou

zildo
autor
16. sep 2024

@barju pozerala som všetko je to široké 60cm..mne by bolo jedno či plnená zvrchu alebo z boku

barju
16. sep 2024

@zildo keď je ti jedno odkiaľ sa plní, potom ti stačí tu práčku otočiť tou najkrajšou stranou aby sa ti do tých 50cm zmestila, nie? Máš na výber https://m.alza.sk/slim-pracky-so-susickou-hlbka...

lindus_esterka
16. sep 2024

@zildo ja som hladala pred rokom do 58 cm a nenasla som ani jednu jedinku 😕