Ahojte, ženy potrebovala by som pomoc. Nemá náhodou niekto kombinovanú práčku so sušičkou Haier I-PRO serie 5? Neviem ako mám zapnúť sušičku, hoco zapnem hneď mi napusta vodu a začne znovu prať. Keď zapnem cez aplikáciu pranie a sušenie tak po troj hodinovom cykle viem zmykat veci 😩ja už neviem čo robím zle 🙈 Ďakujem
Dosiaľ fungovala, či ju máš novú? Ak novú, pripomeň sa mi zajtra, nám robila to isté. Teraz už napoly spím, nechce sa mi to vysvetľovať.
@hugoboss1923
manuál už viem odzadu naspamäť, videla som diskusie aj na alze, že so susenim mali viacerí problém len žiadna odpoved …
Kombinivane pracky (záleži od modelu) potrebuju vodu aj na sušenie. Nemusí byt chyba že napúšťa vodu. Potrebuje studenú vodu kvôli kondenzácii.
Mali sme to na zaciatku tiez a nasla som na nete, ze to moze byt odtokovou hadicou. Muz s tym nieco urobil, len neviem, co presne, skus pogooglit. Odvtedy ziadny problem.
@la_dolce_vita Presne. Nám sa s tým trápil opravár dva týždne, aj ju odviezol, aj som musela narobiť štabarc a byť za protivnú...
V odtokovom ventile býva pružinka, tú treba vybrať a je to.
@nika1356
@aniele ano, presne, ta pruzinka to bola! Treba odstranit a bude to ok.
@nika1356 daj vediet, ci to pomohlo, verim ze ano.
@la_dolce_vita zapla som ju teraz tak teda uvidím 🙂 ešte čo ma rozčuľuje je, že keď cez aplikáciu zapnem sušenie a pranie ukazujem mi 4hodiny dačo a keď dám spustiť prehodí to na 6h…
@nika1356 ja to nastavujem vzdy rucne, na aplikacie som uz stara 🙂. Uz ti to teda pekne vyzmykalo?
@nika1356 a davam program, kde sa pevne nastavuje cas, nie ten automaticky, to mi vzdy predlzilo cas. Susenie nastavim potom a to mi vacsinou skrati cas. Nikdy nemam 6 hodinovy cyklus. Inak tiez mi s tym na zaciatku dost pomohla kamoska, takze ta chapem, je to zlozite, ale uz max spokojnost.
@nika1356 Podľa toho, o čo ide. Ak používam program, ktorý je na displeji pračky, nastavujem ho manuálne. Ale naraz, má začiatku. Teda zvolím program, skontrolujum (prípadne upravím) teplotu, otáčky, pláchanie navyše,, ak chem, tak aj sušenie. Ale uteráky, vlnu, kašmír, funkčné a pod. idem cez wi-fi. Tie programy na displeji nie sú. Ale aj tam upravujeme v aplikácii teplotu atď. Teraz mám problém, lebo mám nový mobil a nechce sa mi s ním pračka kamarátiť. Tak to nastavujeuž na svojom. Pritom pri mojom starom mobile to bolo jedno, či sme použili jeho či môj. Musíme si nájsť čas a nervy 🙂.
Nezabudnúť zapnúť po sušení vždy čistenie pračky.
@aniele prosim ta, to cistenie pracky sa ako nastavuje? To mi nejak uniklo.
@la_dolce_vita Stlačíš a pridržíš obe naraz, kým sa neukáže SFCL. Potom nápis preskočí na 8 minút a zapneš.
@aniele si zlata, dakujem.
@la_dolce_vita Už sušilo poriadne?
@aniele @la_dolce_vita ďakujem veľmi pekne za rady 🙏🏽 áno už sa mi podarilo vysušiť 😊 som vám obom vďačná 😊
Aj ja dakujem za rady, uz viem aj to cistenie 🙂
Kuk do manuálu.