Práčka so sušičkou Haier

nika1356
17. nov 2024

Ahojte, ženy potrebovala by som pomoc. Nemá náhodou niekto kombinovanú práčku so sušičkou Haier I-PRO serie 5? Neviem ako mám zapnúť sušičku, hoco zapnem hneď mi napusta vodu a začne znovu prať. Keď zapnem cez aplikáciu pranie a sušenie tak po troj hodinovom cykle viem zmykat veci 😩ja už neviem čo robím zle 🙈 Ďakujem

hugoboss1923
17. nov 2024

Kuk do manuálu.

aniele
17. nov 2024

Dosiaľ fungovala, či ju máš novú? Ak novú, pripomeň sa mi zajtra, nám robila to isté. Teraz už napoly spím, nechce sa mi to vysvetľovať.

nika1356
autor
17. nov 2024

@hugoboss1923
manuál už viem odzadu naspamäť, videla som diskusie aj na alze, že so susenim mali viacerí problém len žiadna odpoved …

nika1356
autor
17. nov 2024

@aniele nie novú mám a snažím ale dako nevieme majd tu spoločnú vlnu s tou práčkou 🙈 budem veľmi vďačná za pomoc 😊

wade
17. nov 2024

Kombinivane pracky (záleži od modelu) potrebuju vodu aj na sušenie. Nemusí byt chyba že napúšťa vodu. Potrebuje studenú vodu kvôli kondenzácii.

nika1356
autor
18. nov 2024

@wade to som zistila, problém je, že ak dám hociktorý program sušenia vyberiem horúce a totálne mokre veci 😒

la_dolce_vita
18. nov 2024

Mali sme to na zaciatku tiez a nasla som na nete, ze to moze byt odtokovou hadicou. Muz s tym nieco urobil, len neviem, co presne, skus pogooglit. Odvtedy ziadny problem.

aniele
18. nov 2024

@la_dolce_vita Presne. Nám sa s tým trápil opravár dva týždne, aj ju odviezol, aj som musela narobiť štabarc a byť za protivnú...
V odtokovom ventile býva pružinka, tú treba vybrať a je to.
@nika1356

la_dolce_vita
18. nov 2024

@aniele ano, presne, ta pruzinka to bola! Treba odstranit a bude to ok.

nika1356
autor
18. nov 2024

@aniele ďakujem vám veľmi pekne hneď poobede to skúsime pozrieť 🙂 ďakujem vám 🙏🏽

la_dolce_vita
18. nov 2024

@nika1356 daj vediet, ci to pomohlo, verim ze ano.

nika1356
autor
18. nov 2024

@la_dolce_vita zapla som ju teraz tak teda uvidím 🙂 ešte čo ma rozčuľuje je, že keď cez aplikáciu zapnem sušenie a pranie ukazujem mi 4hodiny dačo a keď dám spustiť prehodí to na 6h…

aniele
18. nov 2024

@nika1356 A vybrali ste tú pružinku?

nika1356
autor
18. nov 2024

@aniele áno pružina je už von 🙂

aniele
18. nov 2024

@nika1356 Tak som zvedavá, či to pomôže. Tá zmena času môže súvisieť s tým, ak si čokoľvek menila v programe. Teplotu, otáčky, počet pláchaní... A ak je vyššia hmotnosť bielizne, ako je v programe udaná.

nika1356
autor
18. nov 2024

@aniele nedala som doplna práčku no uvidíme čo to bude 🙂 ak sa smiem spýtať, tiež si cez aplikáciu spúšťate pranie plus sušenie ? Alebo radšej dať prať a potom zapnúť sušenie ? Prepáčte, že sa toľko vypestujem ale je to pre mňa nové 🙈 a ďakujem

la_dolce_vita
19. nov 2024

@nika1356 ja to nastavujem vzdy rucne, na aplikacie som uz stara 🙂. Uz ti to teda pekne vyzmykalo?

la_dolce_vita
19. nov 2024

@nika1356 a davam program, kde sa pevne nastavuje cas, nie ten automaticky, to mi vzdy predlzilo cas. Susenie nastavim potom a to mi vacsinou skrati cas. Nikdy nemam 6 hodinovy cyklus. Inak tiez mi s tym na zaciatku dost pomohla kamoska, takze ta chapem, je to zlozite, ale uz max spokojnost.

aniele
19. nov 2024

@nika1356 Podľa toho, o čo ide. Ak používam program, ktorý je na displeji pračky, nastavujem ho manuálne. Ale naraz, má začiatku. Teda zvolím program, skontrolujum (prípadne upravím) teplotu, otáčky, pláchanie navyše,, ak chem, tak aj sušenie. Ale uteráky, vlnu, kašmír, funkčné a pod. idem cez wi-fi. Tie programy na displeji nie sú. Ale aj tam upravujeme v aplikácii teplotu atď. Teraz mám problém, lebo mám nový mobil a nechce sa mi s ním pračka kamarátiť. Tak to nastavujeuž na svojom. Pritom pri mojom starom mobile to bolo jedno, či sme použili jeho či môj. Musíme si nájsť čas a nervy 🙂.
Nezabudnúť zapnúť po sušení vždy čistenie pračky.

la_dolce_vita
19. nov 2024

@aniele prosim ta, to cistenie pracky sa ako nastavuje? To mi nejak uniklo.

aniele
19. nov 2024

@la_dolce_vita Stlačíš a pridržíš obe naraz, kým sa neukáže SFCL. Potom nápis preskočí na 8 minút a zapneš.

la_dolce_vita
19. nov 2024

@aniele si zlata, dakujem.

aniele
19. nov 2024

@la_dolce_vita Už sušilo poriadne?

nika1356
autor
20. nov 2024

@aniele @la_dolce_vita ďakujem veľmi pekne za rady 🙏🏽 áno už sa mi podarilo vysušiť 😊 som vám obom vďačná 😊

la_dolce_vita
20. nov 2024

Aj ja dakujem za rady, uz viem aj to cistenie 🙂