Práčka so sušičkou AEG (L6WNJ68WC)

alex2019
4. jan 2024

Ahojte, mate niekto skusenost s touto prackou so susickou? Práčka so sušičkou AEG ProSense™ L6WNJ68WC biela. Viem, ze 2v1 nie je idealne, ale zial nezmestia sa nam 2 spotrebice, dokonca mam este ten problem, ze by nemala byt hlbka cez 60cm, no a tato celkom vyhovuje.
A este jedna vec - ako to robite ked ma susicka mensiu kapacitu ako pracka? Davate zvysok na susiak alebo pckate kym sa ta polovica vysusi a potom tam date zvysok?
Dakujem za rady.
Pripadne ak mate nejaky iny model, s ktorym ste spokojne tak napiste. Dakujem.

simsalabim
4. jan 2024

@alex2019 ja mam Bosch 2v1 presne kvoli priestoru. kedysi som mala aj velku susicku (v inom dome) tak viem porovnat. jasne, ze ze 2 spotrebice su lepsie, ale 2v1 je lepsie ako nic. Ja ju pouzivam (a teda aj samostatnu susicku) som pouzivala v podstate iba v zime, inak susim na vzduchu, je to ekologickejsie, lacnejsie a niet nad pradlo vysusene na slnku a vetre. V susicke nesusim vsetko, pradlo som vzdy triedila, takze mensia kapacita mi az tak nevadi a davam to na susiak. Celu kapacitu by som vyuzila iba pri postelnom pradle a uterakoch - to ano. S cim treba ratat, je to, ze 2v1 krci pradlo, ak preplnis kapacitu susenia.