Prosím poraďte práčku so sušičkou,s ktorou značkou ste spokojné,keďže na trhu je ich veľa. Ďakujem
Nekupovat🤷🏼♀️
Haier a spokojnost.
Osobne by som nekupovala ale ak není miesto tak lg
Haier a nečítať dristy od ľudí, čo ju nemajú alebo mali pred 10 rokmi.
Bosch.
Máme značku TCL. Sme extrémne spokojní ✔️
@evinna82 My sme si kúpili na jesen v roku 2021 túto: LG F4DV709H0E - práčka so sušičkou - LG a nemožem na ňu povedať žiadne krivé slovo. Najlepšia práčka akú sme mali. Pred ňou sme mali Whirlpool a to bola asi najhoršia práčka, podchvílu niečo vypisovala museli sme ju nachvílu vypať a potom znova zapať (reštartovať) aby sa spamätala. Nikdy sme ju nemohli nechať prat samotnú, lebo ak sme si odbehli na cca 2-3 hod a prišli sme a že len vyberieme z nej prádlo, ale nie hned na začiatku prania "zamrzla" takže nebolo ani opraté. Toto nerobila stále ale asi každé tretie pranie, tak potom išla z domu a kúpili sme už spomínanú LG s ktorou nie sú žiadne problémy. Pred Whirlpool sme ešte mali automatickú práčku tatramat z roku 1985 po mojej mame a to bola tiež vynikajúca práčka a vydržala prať cca 20 rokov, akurát asi dva krát sa tam menili ložiská, ale tam ešte nebola zabudovaná sušička. Takže za mňa LG práčka so sušičkou.
@la_dolce_vita typ pracky ďakujem
@lev26 Ok, My máme tiež LG model: F4DV709H0E práčku so sušičkou na 9kg pranie a 6 kg sušenie a sme s ňou veľmi spokojní ale tuším už tiež nieje v predaji ale aj tak by som kupovala zase od výrobcu LG možno ešte od BOSCHu (od BOSCH máme umývačku a tiež som s ňou spokojná). Ale určite nie od Whirpoolu ktorá vypisuje stále nejaké poruchy.
@evinna82 viem, že to je asi kvôli miestu, ale to je extrémna blbosť. Radšej mať kvalitnú práčku, ako nekvalitnú práčku a nekvalitnú sušičku.