Práčka so sušičkou

mima1608
10. apr 2023

Ahojte, máte niektorá skúsenosti? Ak áno, prosím, podeľte sa, poprípade ak viete odporučiť konkrétny typ. Na samostatnú sušičku nemám v kúpeľni priestor, tak premýšľam, že to vyriešim takto ☺️

palculienka40
10. apr 2023

@mima1608 tiez sme zvazovali. No vraj to nie je vyhra. V pracke totiz zostava zbytkova voda a vraj tak nesusi ako sanostatna. Ja som to vyriesila slim susickou aj prackou. Mam malu kupelnu.mozes dat aj na seba.

azzflo
10. apr 2023

V byte mame obycajnu Candy a je skvela. Urcite nevahajte a nedajte sa odradit recami, ze zle susia atd., treba ju len vediet pouzivat.

kiwi3
10. apr 2023

je tu inak zo dvadsat rovnakych tem... vpravo v podobnych diskusiach.
my mame hoover a je to urcite lepsie ako nic. vacsinou davam len kratky susiaci program a potom este dosusit na susiak pri odvlhcovaci. tak nie je pradlo pokrcene a je vysusene za par hodin.

domiklik
10. apr 2023

@kiwi3 mam lg, suši dobre... Len trosku posmrdkava ale stále menej a menej, skúsim len uteraky

vso10
10. apr 2023

Mám beko, po 2r, týždeň po skončení záruky prestala sušiť. Prať perie, ale už by som ju nekúpila a radšej nad seba dva spotrebiče. Takto mám práčku, čo bola drahá a zároveň má veľkú spotrebu.

mima1608
autor
10. apr 2023

@vso10 no práve nad Beko som premýšľala 🫤 to nie je moc dobrá recenzia teda...

@palculienka40 nad prackou mám v kúpeľke skrinku, ak ju dám preč, tak mi v kúpeľni ostane len jedna skrinka a to je žalostne málo, práve preto mi ako alternatíva napadla práve takáto 2v1 kombinácia.

Ďakujem za názory a skúsenosti ☺️

palculienka40
10. apr 2023

@mima1608 inde sa krinka neda dat? Ja mam policu nad verami. Davam tam cistace a ostatne. A dole mam bezne veci. Ved uvazite ja by som nemenila za dva v jednom. Ale ked to inak nejde.

kik2022
10. apr 2023

@mima1608 My máme Samsung práčku so sušičkou. Máme ju asi 4 roky a zatiaľ žiadny problém. Ale neviem to porovnať so samostatnou sušičkou, lebo tú sme nemali. Ale zatiaľ sme spokojní. Som rada, že nemusím to prádlo prehadzovať z práčky do sušičky.

denithestrange1993
10. apr 2023

@mima1608 my mame lg a pomer cena kvalita je super.

lelelienka
10. apr 2023

@palculienka40 ja presne nad tymto uvazujem, len jedine co ma odradza je, ze slim susicky som zatial natrafila len na “neznackove znacky” a to sa trochu bojim. Aku mate ak mozes prezradit a si s nou spokojna?

palculienka40
10. apr 2023

@lelelienka mame beko uz treti rok a susi dobre a je na 8 kg pradla.