Práčka so sušičkou

fatimafe
20. okt 2022

Ahojte. Moja práčka mi dosluhuje a chcela by som si kúpiť novú, najlepšie aj so sušičkou. Sušičku nechcem využívať stale, len v zime alebo v pripade nepriazniveho pocasia, preto chcem 2v1 aby mi to zbytocne nezavadzalo, beztak mám malo miesta. Poradite mi, aka sa u vas osvedčila a hlavne kvalita za rozumnú cenu. V obchode mi to pripadá keď sa pýtam, akoby sa chceli zbaviť čo im to tam už dlho stoji🤔 Ďakujem krásne za tipy🙂

katkakovac
20. okt 2022

Ked zacnes pouzivat susicku, uz neprestanes. Ani v lete. Ja som susicku nechcela a teraz bez nej neviem fungovat. Ked bola pokazena bola som seriozne nahnevana. Mam skusenost aj 2v1 aj samostatne pracka a susicka. Odporucam mat kazdu zvlast. Ak periem v kombinovanej, musim oprat, potom vybrat to, co sa nesmie susit a potom mozem susit. Prat dalsie mozem az po ususeni, pripadne periem dalsie a oprate caka na to, kym to dam do susicky z dalsim (ak periem farebne/ruzove/cierne a pod) Kapacita na pranie a susenie je vacsinou uniombinovanych ina. Napr ja mam elektrolux, pranie 8kg, susenie len 4kg. Ak dam viac, pradlo je pokrcene a trva to velmi dlho. Mam aj pracku a susicku zvlast a to je iny level. Polovicny cas prania a susenia. Kazdopadne sa oplati investovat do drahsich modelov. Tu kvalitu prania neoklames. Mam pracku a susicku samsung a je to masaker ako dobre peru a susia, do bubna sa zmesti aj tenky paplon 2x2m. Kombinovana elektrolux sa niekedy nechyta, ma mensi bubon, mensiu variabilitu programov a je hlucnejsia.

simsalabim
20. okt 2022

@katkakovac toto nie je pravda. Ja som mala samostatnu susicku, teraz mam 2v1 a naozaj som ju vzdy pouzivala iba v zime, ci v prechodnom obdobi. Inak susim vonku - je to lacnejsie, ekologickejsie a podla mna aj lepsie pre pradlo z dlhodobeho hladiska. V susicke - ked ju pouzivam - zdaleka nesusim vsetko - uteraky, postelne pradlo ano, ale z ostatnych veci pradlo vzdy pretriedim a su veci, ktore by som nikdy do susicky nedala. Z plnej pracky susim tak polovicu. Tento rok som este susickovu sezonu nezacala. Aj teraz sa mi susi pradlo na terase.

@fatimafe ja mam Bosch a je pravda, ze moja vysusi iba polovicu toho, co operie, co naozaj niekedy moze byt otrava. Ale kedze u mna je susicka iba sezonna zalezitost, tak mi to zily netrha.

noami12
20. okt 2022

@fatimafe mali sme pracku so susickou pred rokom kupovanú a 4x reklamovanú, strašne sa kazí 2v1,aj technik povedal že keď je to 2v1 je to veľmi kazove, nakoniec sme kúpili samostatné pracku aj susicku a poviem ti ze naozaj nieje susicka ako susicka, to pradlo je úplne inak vysušené a ani toľko prachu neni. Skus sa poradiť s niekym kto pracky a sušičky ani nie ze predáva, ale kto ich opravuje, bude ti možno vedieť poradiť aký model je najmenej kazovy ak teda nemáš miesto na samostatnú susicku

diewcatqoo
20. okt 2022

@fatimafe ahoj, pokial budes susicku vyuzivat len obcas, tak v pohode kup aj 2v1. My mame LG, taku tu uzsiu, neviem presne model, a som spokojna. Stotoznujem sa s tym, co napisala @simsalabim. Susicku vyuzivam len obcasne, vacsinou v zime a prevazne len na postelnu bielizen, uteraky, starsie tricka a pod. Na toto mi uplne postacuje ta moja 2v1. Mame ju 2,5 r. a zatial slape bez problemov.

fatimafe
autor
20. okt 2022

@diewcatqoo ďakujem za info