Práčka Samsung s automatickým dávkovaním

patka2222
15. feb 2024

Ahojte chcem sa spýtať či máte tuto práčku a či ste s ňou spokojne ? Mne sa zdá že mi znehodnocuje avivaž dávam do davkovača a prádlo nevonia tak ako by malo. Mám nastavené aj úrovne aj vysoké aj nízke. Skúsila som už daj aj olej do prania a prádlo nevoňalo vôbec. Operie dobre. Len tá aviváž sa niekde trati. Neviete ako to nastaviť správne.?

petronellla87
15. feb 2024

@patka2222 toto ma tiež vytacalo, pripadalo mi že bielizeň nevonia po aviváži... Podla mňa je to chobotina, už by som viac takú práčku nekupila😀 Potom som musela prestať aviváž používať, dávam iba prací gél ale do manuálneho davkovaca, nie tam odkiaľ sa ťahá automaticky a vonia bielizeň oveľa viac, len teda nie po aviváži ale po géle. Asi som moc neporadila😀

patka2222
autor
15. feb 2024

@petronellla87
No ďakujem za odpoveď, myslím že práci gél nebude stačiť na to aby to normálne voňalo aj niekoľko dni.

katuskamala1
18. máj 2024

Ahoj prave som pridala rovnaku otazku do diskusie. Prosim prisla si na to,ze ako to vyriesit? Lebo skusala som rozne urovne davkovania aj programy prania a po oleji co avivazi ani stopy.

foxie95
19. máj 2024

Ja som olej dávala priamo do manuálneho davkovača spolu s gélom alebo aj bez (podľa náplne práčky nechám gél buď z davkovača automatického alebo ho vypnem a dám do manuálneho na detskú bez oleja alebo na tmavé a s olejom) a vonia super, aj zo sušičky… aj keď to vlastne prebehne celým cyklom pracím. Mám tu práčku od 2/23 a už môžem prať normálne aj s avivážou z automatického davkovača a vonia to. Olej už používam iba na veci, ktoré budú dlho stáť v skrini (obliečky, uteráky....)