Práčka nevie dokončiť program

evica17
18. jan 2022

Ahojte, dala som.prat perinu a nejake veci. Program siel a zastavilo sa to na 9 minutach a iba sa tocilo a neslo doprat a ani otvorit pracku. Vypla zapla som a dala nejaky rychly program, ale stale sa to zastavi a nejde doprat a teda otvorit pracku. Corobit ?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
csajee92
18. jan 2022

Nedostalo sa ti nieco do filtra? Mne to raz robilo preto lebo sa mi tam dostala ta handricka na zachytenie farieb a takisto ako keby “zaseknuty cas” a len pretacalo bubon. alebo si ju prilis naplnila a nezvlada pretocit bubon, v tom pripade otvor spodny vypustaci ventil nech voda vytecie a tym otvoris dvierka a vies ubrat tie ostatne veci co si pridala a tym troska zredukujes vahu

tamvtme
18. jan 2022

Perina si ti moc nacucala vodou a spravila tazku hrcu na jednej strane bubna a nevie to dotocit...vyber ostatne veci, perinu rozloz po bune a daj zmykanie....u mna toto zabralo

marrilyn
18. jan 2022

@tamvtme prave som chcela napisat to iste.. Tiez sa mi to bezne stane, ak tam dam jednu vec, co nasaje vela vody, ako napr. vankus, perinu, atd..

domireb
18. jan 2022

@evica17 mne to robí, keď nevie odvážiť žmykanie. Buď ťažke alebo príliš ľahké. Perinu vyber, vyzmýkaj v rukách vodu a tak spusť

evica17
autor
18. jan 2022

@tamvtme
@marrilyn
@domireb myslimze toto sa mi stalo. Ze to nevie vyzmykat kvoli perine. Len mi nejde otvorit bubon vobec.
@csajee92 idem otvorit ten spodny ventil. Uvidim.ci pojde otvorit pracku aspon. Dakujem za rady

tamvtme
18. jan 2022

@evica17 vypni pracku a pockaj par minut, mal by sa odblokovat, aspon.na mojej to takto funguje

marrilyn
18. jan 2022

@evica17 neide to otvorit, ani ked nechas par minut vypnute? Neviem aku pracku mas, ale moju ak vypnes kedykolvek pocas pracieho programu, musis tak 2 minutky pockat, kym sa da otvorit.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
18. jan 2022

áno,potrebuje nejaký čas na odblokovanie dverí. Skontroluj filter,skus dat dole hadicu,nech vytečie voda,potom filter. Práčku vypni a nechaj tak,po niekolkých minutách by sa mali dvere odblokovat.

marrilyn
18. jan 2022

@mb2021 moze byt, mne sa nastatie vzdy odomkla, aj ked sa zasekla niekde v strede programu. Sice jej to odomknutie trvalo dlhsie, ako ked ju ja stopnem, ale islo to. Mozno to je aj tym, ze ked sa zasekne, tak ju viem manualne vypnut.

angelovka
18. jan 2022

@evica17 mne to spravila pracka ked som prekrocila vahy pradla,pradlo sa nasiaklo vodou, bolo tahsie ako pracka dokazala vyzmykat.vypla som ju. Po par minutach sa odomkla a nastavila som program na najvyssiu moznu vahu kde mi praslo uz vyzmykalo a program ukoncilo

aalt
18. jan 2022

Nevie vyvazit bubun na zmykanie. Vypni program. Pockaj kym sa odblokuje na otvorenie. Ak sa neotvori, tak daj po case vypustanie vody, alebo otvor "nudzovym" otvaranim. Vyzmykaj to "rukami" a mozes skusit dat vyzmykat opat.

apolka77
18. jan 2022

Mne tiež perinu nevedelo vyžmýkať.

evica17
autor
18. jan 2022

@mb2021 presne. Tato pracka sa.aj po x hodinach od vypnutia neodblokuje sama. Bud naskoci ze chce dokoncit dany program alebo da sa vybrat iny program ale neotvori ju.

evica17
autor
18. jan 2022

Tak som.to.poriesila tak, ze som dala odstredenie /zmykanie a otacky som nastavila ze ziadne. Trval dve minuty...a program sa ukoncil a packa sa dala otvorit. Perinu som vybrala, ostatne pradlo som.dala odstredit.na najvyssie otacky , kedze pradlo bolo uplne mokre.
Pwrinu som vyzmykala rucne ale uz radsej nedavala do pracky.
Viete mi poradit, ako mozem dat prat perinu, bez toho ze sa toto stane ? Rozlozit ju dako alebo co robit ?

marrilyn
18. jan 2022

@evica17 daj ju tam samotnu a snaz sa ju rozlozit. Ono ti to zblblo, lebo ju mokru a tazku natlacilo na jeden bok bubna

taga
18. jan 2022

@evica17 daj nabuduce len perinu, mne to robi, ked je pracka prepchata

lejllamt
18. jan 2022

@evica17 neviem aká je veľká, čo je vi výplni a akú máš práčku ....ale ak máš možnosť daj ju do práčovne alebo čistiarne....oni majú práčky aj na veľké a ťažké veci a aspoň si nezničíš tú svoju.... ja som napr. tenké periny na leto oprala v mojej starej Whirpoolke v pohode ale dala som jeden veľký páperový vankúš a bol problém.... nezvládla to 🙄

evica17
autor
18. jan 2022

@lejllamt toto bola taka detska perinka, taka tensia bielaa. :p ale dakujem, nase dam.do.pracovne potom asi len 🙂