Ahojte, dala som.prat perinu a nejake veci. Program siel a zastavilo sa to na 9 minutach a iba sa tocilo a neslo doprat a ani otvorit pracku. Vypla zapla som a dala nejaky rychly program, ale stale sa to zastavi a nejde doprat a teda otvorit pracku. Corobit ?
Nedostalo sa ti nieco do filtra? Mne to raz robilo preto lebo sa mi tam dostala ta handricka na zachytenie farieb a takisto ako keby “zaseknuty cas” a len pretacalo bubon. alebo si ju prilis naplnila a nezvlada pretocit bubon, v tom pripade otvor spodny vypustaci ventil nech voda vytecie a tym otvoris dvierka a vies ubrat tie ostatne veci co si pridala a tym troska zredukujes vahu
Perina si ti moc nacucala vodou a spravila tazku hrcu na jednej strane bubna a nevie to dotocit...vyber ostatne veci, perinu rozloz po bune a daj zmykanie....u mna toto zabralo
áno,potrebuje nejaký čas na odblokovanie dverí. Skontroluj filter,skus dat dole hadicu,nech vytečie voda,potom filter. Práčku vypni a nechaj tak,po niekolkých minutách by sa mali dvere odblokovat.
Nevie vyvazit bubun na zmykanie. Vypni program. Pockaj kym sa odblokuje na otvorenie. Ak sa neotvori, tak daj po case vypustanie vody, alebo otvor "nudzovym" otvaranim. Vyzmykaj to "rukami" a mozes skusit dat vyzmykat opat.
Mne tiež perinu nevedelo vyžmýkať.
Tak som.to.poriesila tak, ze som dala odstredenie /zmykanie a otacky som nastavila ze ziadne. Trval dve minuty...a program sa ukoncil a packa sa dala otvorit. Perinu som vybrala, ostatne pradlo som.dala odstredit.na najvyssie otacky , kedze pradlo bolo uplne mokre.
Pwrinu som vyzmykala rucne ale uz radsej nedavala do pracky.
Viete mi poradit, ako mozem dat prat perinu, bez toho ze sa toto stane ? Rozlozit ju dako alebo co robit ?
@evica17 neviem aká je veľká, čo je vi výplni a akú máš práčku ....ale ak máš možnosť daj ju do práčovne alebo čistiarne....oni majú práčky aj na veľké a ťažké veci a aspoň si nezničíš tú svoju.... ja som napr. tenké periny na leto oprala v mojej starej Whirpoolke v pohode ale dala som jeden veľký páperový vankúš a bol problém.... nezvládla to 🙄