Ahojte mame susicku aj pracku inej značky a dokonca pracku mame slim a susicku klasickú. Dá sa v tomto prípade umiestniť práčka na susicku teda užšia na širšiu ? Mate to niekto takto v kúpeľne pp. Aký medzi kus Mate medi týmito spotrebičmi. Ďakujem
Tam môže byť aj ďalší problém pri odstreďovaní, keď práčka "skáče", tak môže spadnúť zo sušičky doslova, keď tam bude nadskakovať s nerovnomerne rozloženou bielizňou - a tomu sa nedá zabrániť vopred.
@tatiana234 neriskovala by som presne kvôli dôvodom tu spomenutým. Nie každá práčka má dobrý systém vyvažovanie a niektoré natriasa.
Kvôli váhe práčky by som to nerobila
Pozri si navod, urcite tam mas, ze sa to nesmie tak dat. Dajte spravit "stolik" nad pracku a susicku dajte nan. Videl som aj riesenie, ze spravili taku podlozku pod susicku, ktora mala vzadu nohy a bola polozena na pracke. Cize stolik iba so zadnymi nohami polozeny/upevneny o pracku. Ja som to nakoniec vyriesil novou velkou prackou.
Mali sme slim pracku dole a klasickú sušičku hore. Medzikus je aj na také prípady. Treba sa opýtať v elektre.
@kavasmliekom lenze autorka to chce opacne. Pracku dat na susicku ;)
@tatiana234 nie, je to blbost. Dole pracka, hore susicka.
@guudy ja som to pochopila, ale ona len kvôli tomu, že sa bojí, aby jej to neprekotilo. Tak jej píšem, že je taký medzikus, aby nemusela špekulovať.
Nie, ma to svoj dôvod, prečo stojí sušička na práčke. Práčka je ťažšia atd. Treba kúpiť novu pracku alebo umiestniť separátne.
Existuje univerzálny medzikus.
Je na rôzne veľké práčky a sušičky.
https://m.alza.sk/care-protect-univerzalny-medz...
Sú aj lacnejšie verzie.
@tatiana234 nemám to tak, nevyznám sa ale nemám z toho nápadu dobrý pocit. Práčky mávajú v sebe taký ťažký kameň za bubnom čiže sú o dosť ťažšie a podľa mňa pri odstredovaní tými vybraciami môže poškodiť sušičku ale to je len moja úvaha. Skúsenejší hádam poradia