Ahojte, idem na obhliadku jedného bytu, avšak práčku ma na fotkách na chodbe. Predpokladám že do kúpeľne sa nezmestí. Čo na to hovoríte? Mali by ste práčku na chodbe? Mne to príde trochu zvláštne... Ako to vnímate?
@oskvarka tiež sa vám nezmestí do kúpeľne?
Ja mam tiez pracku na chodbe - zabudovanu aj so susickou v stavanej skrini. V kupelni by som pracku nikdy nechcel. To je oddychova zona. Takze ak mas vodu aj odpad na chodbe - ja to povazujem za vyhodu.
@wade vážne? No neviem ešte ako to je riešené, predpokladám že navrtana diera cez stenu do kúpeľne aby mal kde odtekať odpad...
Tak si kupis uzsiu pracku a das ju do kupelky,nie je ro nahodou susicka? Vyzeraju velmi podobne a tu mam aj ja na chodbe. Netreba jej vodu len elektriku
Ja mam tiež na chodbe, mam ju v takej skrinke ako komoda, vôbec nieje poznať ze je tam práčka, pekne to vyzerá a oku nevadí! Ale zas keby tam bola len tak, asi by mi to vadilo, v tej skrinke je to.v pohode! Tiež sme byt takto kupovali, majitelia mali v kúpeľni rohovú vanu a na práčku neostal priestor, tak ju dali na chodbu
No uvidím ako je to naživo. Na fotkách je v kúpeľni sprchový kút s skrinka, zvyšok odfotený nie je. A práčka na chodbe pri dverách.... Tiež ma napadlo či to nie je sušička ..
Možno je to sušička 🙂 ja mám práčku napríklad v kuchyni
zmestila by sa ale len uzka z vrchu plnena tak ju mame na chodbe..
V jednom podnajme tak bola pracka a nevadilo mi to, ale to len preto, ze to bol podnajom 😅 vo svojom byvani by som to tak nechcela, ani v kuchyni :D pracka ma byt jednoducho v pracovni alebo kupelni nikde inde 😅
@cyberk vidis ja ako tiez mam rada veci pekne usporiadane ale v podstate toto mi je koli praktickemu hladisku jedno a to ju ani nemame v skrinke.. jednoducho mam 4 male deti som rada ze je po ruke :D.. osobne sa mi pracka viac paci v kuchyni ako v kupelni..ak by sa mi zmestila dam si ju tam
Tiež máme pračku, aj sušičku na chodbe - hneď pri vstupe, v stavanej skrini (tak to bolo plánované od začiatku, takže je tomu všetko prispôsobené. Pri deťoch, najmä v zimnom období v tom vidím obrovskú výhodu - keď prídu z vonku špinavé, mokré, rovno pri dverách sa vyzlečú a všetko hodia do pračky. Na druhej strane, v kúpelni nám vznikol krásny priestor.
Veď si ešte na tej obhliadke ani nebola, nevieš, či je to práčka, či sušička, nevieš, či v kúpeľni na práčku miesto je, alebo nie je... Zbytočná diskusia. Choď na obhliadku a uvidíš. Určite by som sa pri kúpe bytu neriadila tým, kde majú terajší majitelia práčku. Ty ju tam mať nemusíš.
@h2 jasne, veď ak by sa zmestila do kúpeľne dám ju tam. Nebola som ale zisťujem či to vôbec niekto takto má...
@gab1sol to máte vyvrtanu dieru do steny do kúpeľne aby tam šla voda,áno?
Ak by bola v nejakej skrinke, tak by mi to asi nevadilo. Ale ak ju vidno, tak by som hladala ine riesenie. Nechcela by som sa pozerat na pracku na chodbe.
Nechcela by som to tak, ale ked tam nie je miesto zvykneš si, za mňa stále lepšie na chodbe ako v kuchyni.
Aj svagrina tak mala.. ale ani ja by som s tym nrmala problem.
A ideš do nájmu? Lebo keď nie a byt bude tvoj tak môžeš prerobiť podľa seba
@sisska96 kupovať idem. Teda ešte uvidím celkovo ako vyzerá... Dnes mám obhliadku.
Uz som videla aj susicku v spalni, takze v podstate na tom nevidim nic zle, ked nie je miesto na pracovnu 🤷🏼♀️ ludia mavaju pracky aj v kuchyniach.
Akoze samostatne polozena pracka na chodbe by zaskocila aj mna. Mozno ju aj so susickou do nejakej skrinky zabudovat?
Tak vidím že viaceré tak majú na chodbe, že to nie je rarita 🤣🙈
Nie, dieru v stene nemáme, my sme byt kupovali ako holobyt a tak sme ešte skrz architektov robili zásahy a dali sme si urobiť vodu, elektriku, aj odpad do chodby.
@milanemila v kuchyni to vidavam často
@gab1sol aha. No veď popytam sa. Možno to je fakt len sušička
Podľa mňa by mala byť práčka na nejakom mieste kde sa zavrú dvere a neruší kuchyňa kúpeľňa chodba je miesto cez ktoré sa často chodí do iných miestností a mne napr vadí zmychanie alebo tie zvuky my máme v kuchyni dám prať keď sa tam nikto nezdržiava zavriem dvere a super
autorka, zisťuješ názory cudzích ľudí na vec, ktorú si ešte nevidela a v podstate o nej nič nevieš. Veď choď, obhliadni, zorientuj sa a potom sa prípadne pýtaj - aj keď to, kde ostatní ľudia majú pračku, pre teba vôbec nemusí byť smerodajné
My sme boli na obhliadke , kde mali pračku v ,,komore,, a sušičku na balkone aby hluk nerušil a aj prakticky to bolo fajn v tej ,,komore ,, mali aj kos na pradlo , čistiace a tak
bolo to vlastne len ohraničeny priestor na chodbe sadrokartonom
Mám práčku na chodbe, nemám s tým problém.