Viete mi poradit, co jednotl.obrazky/programy znamenaju? Pri akej teplote a ako dlho peru? Dakujem.
Mali sme podobnu. Prava strana smerom dole je bavlna, bavlna s predpierkou, syntetika, jemne, vlna, tie plavky su taky rychly program.
Lava strana 30 minutovy program - ale teda ten nebol 30 minut sa mi zdalo. Potom rifle, vraj na lepsie zehlenie, ten dvojity sme nemali, ale asi ekologicky pre bavlnu. Ten slimak/vir je len zmykanie samotne.
To mate starsiu asi, nove maju uz napisane.
Oprava - plavky su vraj spodne pradlo. 😁 Dobre vediet po 13 rokoch. Na tom som neprala.
@lukbe ak sa smiem spýtať, neviem teda presne aký typ práčky máte, ale tiež sme kúpili Elektrolux zhora plnenú a keď doperie, musím bubon ručne otočiť do polohy, aby som ho otvorila. V predajni povedali, že to máme reklamovať a servisak po telefóne tvrdil, že to nie je závada 👿 Máte to tiež tak? Veď to je nelogické a keby bola práčka plná, tak s tým sotva otočím. Práčku máme týždeň.
@aandrea9 práveže som práčku nemala ani raz plnú úplne, spravilo to prvý raz a druhý a ďalšie dva razy som prala len pol bubna, lebo som bola zvedavá či to spraví znova. Nič ťažké som neprala, a vyžmýkané je dobre na najvyšších otáčkach. Staré práčky mi toto nerobili ani keď som prala deky či koberce menšie.
Ja mam inú, skus si porovnať. Niekedy sa dá manuál stiahnuť z internetu.