Ahojte poraďte práčku tak do 350-400€
S krátkymi programmi alebo takú kde si budem môcť skrátiť program Eco , 7 kg aby mala vďaka
Indesit stala 300€ na 6kg hodinovy program ja som s nou spokojna uz sedem rokov
Máme Electrolux program sa dá skrátiť na cca 38 minút , má aj Eco program, paru. Aj rýchly na 14min. Operie naraz 6 kg
Mam beko 300e som veľmi spokojná. Susicku už bosch, tam sa šetriť neoplati
@minenkak neviem periem tak všetko
Tak skús používať aj iné programy, práčky ich majú viac
Programy eco sa skracovat nedaju peru najdlhsie. Mam uz 3tiu pracku a ani na jednej sa skratit nedali.
@adeladulova vedel aby si mi poslať.link na ňu?
@slavomira236 moja electrolux skracuje na eco automaticky, podľa množstva prádla.
@lukbe na našej trvá 180 min len..okrem krátkeho tam už žiadny taký nemáme 🫠🙄 tak asi skôr hľadám program kde operiem všetko tak do dvoch h
Prepáč model teraz neviem, ale určite sa popýtaj na skrátenie už hotového programu. Napr ja mam bavlna, nahodím si stupne a aj čas. Začínam 1,50 min a môžem si skrátiť na 1,25 min aj 1,09 min... dvakrát, čo sa mi páči, + mi odvazi prádlo a podla neho ide program sam sa ešte prisp
Do čistenia vstupuje čas, teplota, cistidla. Eco je eko v tom,že sa dlhšie prádlo nazmaca. Stačí nižšia teplota, keďže ohrev je najnáročnejší na energiu. Podobne ako pri umývačke https://www.datart.sk/novinky/technologie/ako-f...
Prečo používaš programECO