Pračka a sušička Haier - skúsenosti

sejbipi
11. júl 2022

Máte niekto doma túto značku? Ake máte skúsenosti, ďakujem krásne

olimuc
11. júl 2022

Mala som pracku Haier, ktoru som zdedila po predchadzajucom najomnikovi. Ked som odchadzala, nechala som ju pre nasledujuceho, lebo este stale fungovala…. Neviem kolko mala rokov ale takych 15, mozno viac, ale prala super.

jahodova01
11. júl 2022

@sejbipi Mám práčku kombinovanú so susickou haier a som veľmi spokojná.

sejbipi
autor
11. júl 2022

@jahodova01 presne nad ňou uvažujeme. Máš vstavanú? Alebo volne stojacu?

jahodova01
11. júl 2022

@sejbipi volne stojacu, slimku

nanka3
11. júl 2022

@sejbipi tiez mam pracku so susickou a zatial spokojnost

sejbipi
autor
11. júl 2022

@jahodova01
@nanka3 my uvažujeme nad vstavanou pračkou so sušičkou.. širka 60cm do skriny 60cm… no pre odpor pri žmýkaní práčky nemôže ísť presne 60tka do 60tky. Priamo u výrobcu mi povedali, že sa nerobia rozmery presné 60cm na šírku ale cca 59.5cm. Tak som to len potrebovala premeriať. Každopádne sme aj tak asi rozhodnutl pre Haier

jahodova01
11. júl 2022

@sejbipi ja som si veľmi zisťovala o samotnej značke keď sme ju kupovali, keďže to nie je u nás tak rozšírená zvucna značka a dočítala som sa samé superlatíva. Kúpili sme teda a lepšie sme urobiť nemohli. Teraz sa sťahujeme a do nového si plánujem kúpiť tiež haier

nanka3
12. júl 2022

@sejbipi ja mam samostatne stojacu slim, isto chces vstavanu? dnes su tie spotrebice velmi pekne a navyse pracka po doprani ma ostat otvorena, kym nevyschne (moja je pootvorena vzdy)….

sejbipi
autor
12. júl 2022

@nanka3 inú možnosť nemáme. Technickú miestnosť máme malinkú a do kúpeľne sa tiež nezmestil

nanka3
12. júl 2022

@sejbipi jasne, chapem 🙂

antalovamaria
22. okt 2023

@nanka3
Prosím mohla byť si mi dať nejaký kontakt na teba chcela by som sa niečo opýtať ohľadne práčky so susickou ak by to bolo možné . Ďakujem

nanka3
22. okt 2023

@antalovamaria veď mi napíš súkromnú správu, či nestačí tak?

antalovamaria
23. okt 2023

@nanka3 stačí

dana2911
14. nov 2023

@antalovamaria
Vedeli by ste mi poradiť s obsluhou práčky?