Práčka a na nej sušička

22. mar 2024

Máte medzi práčkou a susičkou nejaký držiak alebo ich máte položené len tak na sebe?

syslik81
22. mar 2024

mam medziplast kt drzi susicku da sa aj vysunut z neho "policka" super na skladanie ponoziek ... https://www.espares.co.uk/product/es1431045?utm...

amelia89
22. mar 2024

ja mam najlepsiu vec na svete a to medzi nimi vysuvny diel,takze ked dosusim,vysuniem ho, dam na to koš a naskladam rovno.
ale segra nema medzi nimi nič.

egonsk
22. mar 2024

zalezi od vyrobcu a modelu. Niektore maju zabudovane šasi pre montaz ned seba niektore potrebuju specialne drziaky/konstrukciu k tomu ...

moonlight1210
22. mar 2024

Tiez mame ten vysuvny diel medzi nimi. Super vec.

alzbeta311
22. mar 2024

Ano mam medzikus

pinkgirl
22. mar 2024

Mám bez mezdikusu, oba spotrebiče sú AEG.

katica06
22. mar 2024

Áno, výrobcom odporúčaný medzikus

simca06022011
22. mar 2024

Ja mam zásuvku.

nevenka
22. mar 2024

My ideme kupovat medzikus, ale nie je ten vysuvny k tomu modelu 🤪

pralinka25
22. mar 2024

mame bez medzikusu. nebol potrebny ale keby som kupovala teraz tak tiez s tou vysuvnou castou. tiez je to podla mna super vec.

autor
22. mar 2024

myslíte, že bude pasovať medzikus aj keď máme práčku Gorenje a susička bude Candy? Na to, že sa dáva aj medzikus som prišla až po objednávke 🤣 Tak snáď to bude pasovať.

nevenka
22. mar 2024

@pralinka25 a to si mozes vybrat? My sme teraz kupovali Samsung a k tomu modelu, co sme vybrali, tak medzikus len taky jednoduchy pasuje. Ten vysuvny je len pre ine modely. Ale mozno ine znacky to maju ze aj-aj, ze ako chces 🤔... No nevadi uz, dako si poradim. Este by nam vyhovovalo, keby sa dalo zmenit otvaranie dvierok, susicka to vie a pracka nie...🤭

pralinka25
22. mar 2024

@nevenka no mozno sa to naozaj neda vybrat na vsetkych. my mame miele a tam myslim je ta moznost ale je to jedno teraz to uz riesit nebudem. ale ak raz budem menit spotrebice urcite sa zameriam na toto. lebo mi to pride ako super vec uz dlho.

nevenka
22. mar 2024

@pralinka25 joj, tak my sme niekde inde cenovo 🤭😅🤣. Ale tak ja som brala v akcii a hlavne velku, je nas doma 6, teraz mam v byte slimku na 4,5 kg pradla, vacsia sa nevojde a teraz budeme mat na 11 kg sa vytesujem.