Ahojte viete mi poradit prasok plus avivaz pre male dieta? Ale nieco co pekne vonia .. len nie lovelu tu mame vyskusanu dakujem 🙂
Ziadna avivaz nie je vhodna pre male dieta.
@stanislavicenka nebolo to pokrcene?
Ja som miminqm prala v ecover Zero gél. A bez aviváže. Z času na čas na fľaky sanytol. Mňa voňavé prádlo vyrušuje. Dieťaťu aviváž už dupkom netreba.
@lenuliatko84 jasne, ked nezehlim😁. Ale zehlit pri dvoch detoch, pri vsetkom ostatnom, to nie. Ked susim pradlo, vyrovnavam. Co je naozaj nutne, ozehlim, ako napriklad kosele
Ja som prala v pracom prasku Frosh Baby a avivaz tiez Frosch baby. Ale vonu to ma velmi slabu, skor neutralnu. Pre mna vsetky ekologicke vyrobky vonaju o dost menej a to som toho vyskusala omnoho viac. Mydlove orechy sa mi neosvedcili. Uplne malemu babatku som nedavala avivaz, asi tak od pol roka. Ja aj zehlim, lebo pradlo mam po oprati velmi tvrde.
Ja pouzivam ekologicky praci gel, mydlove orechy. Avivaz nepouzitelna, davam ocot a part kvapiek esencialneho oleja. A hlavne, kedze ide o ekolicke oranie, nezehlim. Nezehlila som ani jednemu dietatu