Ahojte chcel by som poradiť aký používate prášok na biele a svetlé oblečenie momentálne mám lanzu a nič moc skoro vôbec nevyperie
@janko000 viaceré eshopy ho ponukaju, napr https://www.pilulka.sk/praci-prasek-na-bile-pra...
Ja mam rada denk mit z dmka, ale isty cas nemali biely, tak neviem ako to je teraz... este obcas kupim formil z lidlu. Mama rada pouziva ariel alebo persil 🙂
@cocolino234 gely obsahuju bieliacu zlozku? Lebo co som citala, tak vraj nie, len prasky... ale tiez pouzivam pri bluzkotrickach gel na biele, lebo tie periem len na 30...
@janko000 pri prani odolnejsich skvrn a pri pra i na vyssich teplotach sa odporuca prasok, pri nizsich teplotach, na jemne textilie a pranie na nizsich teplotach radsej gel. Gel je totiz setrnejsi a lepsie sa rozpusta pri nizsich teplotach.
Ja pouzivam uz vyhradne Euronu - koncentraty bez plnidiel, optickych rozjasnovacov a inej zbytocnej chemie takze su vhodne aj pre citlivu pokozku deti aj dospelych a aj pre ekzematikov. Z litroveho balenia vyperiem aj 50 praciek (davkuje sa totiz len po 20ml na 4-5kg pradla pri normalnej tvrdosti vody. Rada poslem vzorky, len mi do poznamky napiste "pracie proatriedky" 😉👇
www.ekoupratko.sk/vzorky
Mne sa najviac osvedčil prací gél savo.
@janko000 mne sa osvedcil prasok Tierra Verde na biele pradlo 👍