Ahoj ženy✨. Hľadám nejaký prášok alebo gél, čo by krásne rozvonial aj byt. Používala som aj Coccolino fresh & perfumed clothes for longer a musím uznať, že po ňom bolo oblečenie krásne dlho voňavé a keď sa otvorila skriňa s vypratím oblečením, bol odtiaľ cítiť ten krásny závan vypratého oblečenia po fakt dosť dlhú dobu, avšak som nenarazila ešte na nejaký, po ktorom keď sa vkročí do domu a človek si povie, že sa práve pralo. Taký ten závan. Chápeme sa. Viem, že ako je 100 ľudí, tak je aj 100 chutí, no bolo by super prečítať si aj niečo od vás😄
(A pardon, no neviem až tak dobre popísať túto tému, no budem budem rada za vaše tipy, skúsenosti, či značky😊).
https://www.hej.sk/koncentrovany-parfem-do-prac... Len je to trocha drahšie tak používame len na deky
Napr. Herbow parfum na pranie 🙂 parfumy na pranie sa s avivazov nedaju porovnat ...mozno troska drahsie, ale staci tam len za vrchnacik 5ml takze vydrzi dlho
...skus chorvatske avivaze Ornel (mozes objednat aj zo saponia.sk) vsetky vonaju krasne a dlhoooo. Aj po roku aj viac rokoch je pradlo stale krasne vonave. Tiez su od nich vyborne osviezovace vzduchu, nevtierava svieza vona, velmi prijemna, prevonia cely byt, nielen WC. Ale aj cistiace prostriedky ci na okna, ci na podlahy,...Cenovo celkom v pohode.
Na pranie pouzivam ariel kapsule a vzdy ich citim v dome,ked mam vnutri vyvesene pradlo. A obcas pouzivam avivaz cocolinu a vtedy tiez citit v celom dome.
A co tak si vybrať radšej nejaký izbový parfum alebo osviežovač prírodný a nemusíš voňať prach na pranie.
Ja používam Lenor alebo Savo kapsule nádherne voňajú 🙂
Prasok by praveze nemal vobec silno vonat po byte. Najhorsie,co moze spustit alergie a plucne ochorenia. Preco su ludia posadnuti stale inhalovat nejake chemikalie? Potom sa stazuju,ze deti maju vyrazky,su stale chore,kychaju,maju alergie.
@stanulienkat ano, aj mna zaraza ta nutnost pouzivat avivaz. Je to len chemia.
Mne tak prevonia Lanza gel...kupujem na mall.sk
aviváž vôbec nepoužívam, mám "len" pracie prášky z AT a prádlo vonia čistotou a sviežosťou 🙂 kupujeme 2 naraz, jeden vozí manžel v aute aj 2 mesiace aby mu voňalo 😀
Cim viac vone, tym viac chemie. Ak moje vyprate pradlo citim za pracim gelom, dam este opakovat 2x plachanie.
Ja davam ariel a detsky dm praskovy prostriedok. Pradlo nevonia, je len tak obycajne ciste. Ked som raz dala ariel kapsulu, vsetko vonalo strasne dlho a pri vesani som si kazdy chvilu umyvala ruky, ako mi to vadilo. Vonave kapsule uz dominavam len na starsie rohoze, pokrovce a handry. Ciste pradlo nesmrdi, ani nevonia.
Ako píše @aneta129, treba niečo zahraničné. Za mňa DASH, sušíme prádlo v práčovni a vonia z toho veľa bytovka.
Skús to od tejto pani, má zahraničné prachy, gely a lepšie za najlepšiu cenu. https://www.drogeriafrane.sk/kapsule-na-pranie-...
Ja mám veľmi dobré dobré skúsenosti so Švajčiarskym parfumom na prádlo Kifra. Používam najčastejšie Mango a Ocean. Najlepšie je striedať ich. Teraz sa dajú kúpiť na www.kifra.sk
ja pouzivam ekologicke
@vanena slovenské prášky ti nikdy toto neurobia.... Proste ja som pracovala 5 rokov v nemeckú a to sa nedá porovnať nás názov prášku a ich prášok.... Proste napr ich perwlov brutálne hustý ako jogurt a náš? Riedky ako voda... A avivaz to isté.... Ked tu kúpim u nás na svk dáš veľa ml do práčky a vonia trosku iba... Dáš nemecký iba minimum a vonia aj rok, aj dva... Teraz som vytiahla vetrovky, ktoré som prala v marci a vonaku nádherné... Brat sem tam mi donesie prášok z DE aj avivaz... A moja mamka si riedi ten z nemecká a vonia ešte dlhšie... Zriedi si a ma aj tak hustejšie ako to naše zo Slovenska.... Ked ti nemá kto doniesť, tak veľa ľudí chodí do nemecka daj si priniesť a neolutujes...je to o polovicu lacnejšie a 100x lepšie 😇