Prach v byte

misshelliness
6. apr 2021

Ahojte. Mám strašný problém s prachom v byte. Utieram ho každý deň, pravidelne vetram, vysávam každý deň a obden umývam podlahu ale už ma to prestáva baviť. Prach je stále všade a vo veľkom množstve, na obliečkach a drží sa aj na oblečení keď sa suši. Mám malé dieťa takže čistá domácnosť je potrebná. Máte nejaké rady alebo tipy ako si s tým poradiť ? Alebo si poradiť čističku vzduchu, pomôže to? Ďakujem

babovka2321
6. apr 2021

@misshelliness pouzivas susicku pradla alebo mas vyvesene prádlo v byte?

bluka2
6. apr 2021

Nechápem, odkiaľ by sa nabralo toľko prachu?

misshelliness
autor
6. apr 2021

@babovka2321 vyvesene v byte

misshelliness
autor
6. apr 2021

@bluka2 som z toho celkom nešťastná, neviem. Priateľ mi už hovorí že som chorá na poriadok ale naozaj mi to vadí

nafka0483
6. apr 2021

@misshelliness My mame tiez stale plno prachu. Byvame pri velmi rusnej ceste, 2 pruhy jeden smer, 2 prihy druhy, medzitym este elektricka obojsmerne. Susicku nemame, takze pradlo mam vyvesene v byte a prach mame vkuse... ale ja to vidim aj na oknach, ako rychlo sa uspinia, sietky na oknach su spinave, cize je jasne, ze pri vetrani to vsetko ide do bytu. Ale tiez som z toho na nervy. Kym sme byvali inde, vo vedlajsej malej ulicke, tak vobec sme nemali tolko prachu.

hanka1505
6. apr 2021

@misshelliness my bývame tiež ti ceste, prach mame, ale odkedy mame dušičku tak o 80%menej. Ono Sa to nezdá, ale v sušičke toho zostáva veľmi vela. Mne to veľmi pomohlo.

erika_ms
6. apr 2021

My máme podobný problém. Tiež bývame pri rušnej ceste a prach je tu stále. Najviac mi to presne vadí na vyvešanom prádle a obliečkach. Pred dvomi týždňami sme si kúpili čističku vzduchu a myslím, že to trochu pomohlo. Minimálne sa ráno nebudíme so zapchatým nosom. Inak sa to v týchto rušných bytoch asi nedá riešiť.

leskovael
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domcci72
6. apr 2021

@misshelliness prachu sa nikdy nezbavis :( byvame nedaleko hlavnej cesty a prach je furt a furt bude. ja som preto kupila aj svetly nabytok, tam ho tak nevidiet ako na ciernom. mali sme ciernu obyvackovu stenu a bola som zufala z toho , ze som utrela prach a do pol hodky tam bol znova

jankalukasova
6. apr 2021

@misshelliness vedla naseho domu je rola. Ten bordel, prach a spina, ktora sa s kazdym fuknutim vetra vali na dedinu, je udesna. ALE. Uz viac ako rok s prachom v dome nemam absolutne problem. Vsetok konci v susicke pradla. Ta rola s tym nemala takmer nic spolocne (ano, sietky a okna...) ale tie sive machuliny v dome boli z pradla. Odkedy mame susicku nemame ich vobec. Vysavam akurat tak omrvinky po deckach.

gazpalm
6. apr 2021

@misshelliness byvam v dome pri ceste , dvaja psi ,male deti a az s robotickym vysavacom som si vsimla velky rozdiel

autumm
6. apr 2021

Treba kúpiť susicku a robotický vysávač. Malo by to eliminovať. My bývame pri poli a tiez mame hrozne veľa prachu

babovka2321
6. apr 2021

@misshelliness tak ako uz bolo spomenute, susicka ten prach v byte dost zredukuje 🙂

mimushsv
6. apr 2021

Ano, ako pisu vyssie,susicka pradla toho vela znici

engynka
6. apr 2021

Urcite odporucam roboticky vysavac. Kazdy den pobeha po obyvacke kuchyni, my sme zatial so synom vonku a potom kazdy druhy den po izbach. Orachu je urcite menej ako ked sme ho nemali. Vzdy ked ho vysypem sa divim kde sa to tam kazdy den tolko nazbiera. Ked mam cas tak zotriem este Rovus mopom - to he taky co nenamacas do vody ale striekas si z neho vodu cize to aj rychlo uschne.

kittykat22
6. apr 2021

@misshelliness co ti pomoze je susicka, cistic vzduchu a roboticky vysavac. Rapidne ti klesne prach v byte. Vidim to u nas. A to mame koberce v 1/2 bytu. Zvysok mame podlahy + dlazbu.

lubiss
6. apr 2021

@misshelliness toto presne aj my a to nebyvam pri rusnej ceste niekedy ten prach zasrany doslova citim v krku...roboticky vysavac mame nastastie s mopom inac by ma slahlo z kazdodenneho umyvania ale uprimne ani to nie je vyhra zmenu nevidim akurat ze sa nenarobim, ale uz sme pozerali aj cisticky vzduchu lebo mi to lezie totalne na nervy....

sjusiquatro
22. sep 2021

Ktory roboticky vysavac na prach mate??