Ahoj používate namiesto avivaze voňavé oleje ci ako sa to vola? Sú dobré?
Kvapkam 3-4 kvapky silice od hanuš priamo na mydlové vločky, ktoré dávam do bubna. Prádlo je pekne prevoňané. Prvý krát som dala 6 kvapiek, no už to bolo veľmi silné..môže to byť ale aj tým, že som si na silné až agresívne vône komerčných práškov a gélov odvykla 🙂
nedavno som vybavovala jednu pani, vsade sa z nej sirila nadherna vona. povedala, ze pouziva avivaz zo stranky vonavydomov alebo nejak tak, nechcem robit reklamu a vona sa volala diamond. ked som to kukala, bolo ich tam viac, tak som nevedela ktora. ale vonala krasne a ak som spravne pochopila, tiez to bola nejaka olejova.
@janetinka27 áno áno voňavý domov.sk aj ja pozerám na tu stránku aj na puella som. Pozerala a strašne si chvália preto sa pýtam ci to ma význam lebo ja napr po normálnych klasických avivazi napr cocolino absolútne nič necítim žiadnu vôňu nič
@janetinka27 áno, ten Diamond je najobľúbenejší
Puella boli veľmi voňavé a zvláštne vone
Mam a som spokojna. Objednala som vzorky a testujem ktora vona bude naj. Pradlo voni krasne a dlho.
Tak neodolala som baby a objednala som si z voňavý domov no som zvedavá 🙂
Vydrží vôňa týchto olejov aj keď dávate prádlo do sušičky? Ja už som to vzdala s avivazami, lebo mam pocit, že by som musela dat ozaj velke množstvo toho aby vôňa po vysušení prádla ostala.
tiež zvažujem tieto oleje. Videla som že aj DM drogéria má nejaké v ponuke. Nič som ešte neskúšala, tak neviem či sú lepšie. Idem pozrieť na tie stránky, ktoré ste tu uviedli.
a olej dávate do ktorej priehradky v pračke, tam kde aviváž?
@mon1806 a aký si si objednala? Ja tam práve pozerá m tie vzorky, že by som si zobrala na vyskúšanie
Používam oleje z voňavy domov a nádherne voňajú aj po sušičke 👌
ja rozmýšlam nad týmto https://www.mojadm.sk/herbow-parfum-na-pranie-b..., dnes idem do DMky, nemáte ho niekto? Majú 3 druhy.
@kvetinka75 ano tam🙂
Ja používam z vonavepranie.sk a super 🙂
Vyskusala som to, ale mne to nejak nevonalo. Na moj vkus by som musela pouzit o dost viacej toho oleja a to som sa bala zase, ci by to nieco nedorobilo s tym pradlom.