Ahojte ženy idem sa radiť. Dcéra má citlivú pokožku ma 20 mesiacov. Mame histaminovu intoleranciu a alergiu na bkm. Ide o to ze mam bazén 3,05x76cm a používam chkorovu chémiu no a keď je tam s nami mala je do 10 minút vyhadzana. Strašne plače chce sa tam kúpať a tak ma napadlo ako je to z bezchlorovou chemiou? Nemám žiadne skúsenosti preto prosím žienky co mate skúsenosti citlivé detičky na pokožku o bližšie info budem vám veľmi vďačná 😉😃
@brrrrrciatko no ja solinator nemám. Mame pieskov filtráciu. Teraz momentálne si ani nemôžem dovoliť kúpiť solinator. Možno o rok ale teda potrebujem poradiť čítala som ze je kyslíková chémia do bazéna. No žiadne recenzie nevidím.
@miselar tiez sme kupili solinator. Okrem toho, ze je to lepsie pre decka a ich kozu, tak v tom bazene je o 95% menej utopeneho hmyzu, voda nesmrdi a nebude z nej liahen komarov, ked sa v nej pae dni kupat nebudeme. Inak solinator sme kupili uplne lacny intex za 100€.
@jankalukasova davate aj nieco ine este do vody, okrem soli? my mame zrovna objednany solinator, cakam, kedy pride. tiez by som tu vodu chcela mat v bazene bez chemie, ja som atopik a deti maju tiez suchsiu pokozku.
@leamax nie, len raz za cas tam da manzel vlockovac aby sa dal "povysavat" bordel ale inak nic. Sme s tym velmi spokojni.
@jankalukasova super, tak to by bolo pre nas idealne.
@leamax my tiez iba sol.. Este treba ph kontrolovat.
@brrrrrciatko a ph prip.treba aj nejak upravovat potom?ako?
@leamax manzel iba to ph upravuje raz za tyzden. A potom iba solinator raz za den asi na hodinku pusta.
@brrrrrciatko dakujem.to ph upravujete akym pripravkom?
@miselar mi pouzivame iba bezchlorovu. Solinator a teraz skusame ozonizer. Tak som zvedava ako bude fungovat.
Kupili sme ho za 150 eur z aliexpresu z polska. Do 5 dni sme ho mali doma. No uvidime ci sa to oplatilo