Citala som, ze by sa avivaz nemala pouzivat, lebo zadrzuje tu vodu ci co (neviem presne). Ze je to vlastne zbytocne, ked to pojde do susicky. Takze ja dominam zasoby a potom uz nebudem pouzivat. Daju sa kupit nejake vone do susicky, aby to vonalo viac (kedze makkost zabezpeci susicka)
Áno
Ano ak periem s praskom, ale iba malinko. A ak dávam kapsule 3v1, tak nedávam avivaz.
Nie, vôbec už aviváž nepoužívam. Vadí mi prevoňané prádlo. Dôležité je, aby bolo prádlo čisté.
NIe. Avivaz zanasa susicku. Neodporuca sa.
Avivaz by sa nemala pouzivat vobec. Zanasa pracku, susicku, ostava v pradle a tym nici material.
Ja pouzivam gulicky miesto avivaze
nie... veď prášok je navoňaný tiež...
@deti95060810 Nie kazdy. ja pouzivam bez vone. Mne navonane pradlo strasne vadi. Az mi nos vykruca.
Nie, znáša susicku. Ja na vreckovku nakvapkam olejcek a teda tak hodím do sušičky. Alebo tie jedn.servitky do sušičky
nie
Uz skoro 20 r nepouzivam avivaz - staci vona prasku a tym ze sa pradlo dava do susicky je makke - vobec mi to nechyba
https://www.dedraeshop.sk/PARFUMAGE-Namaste-par...
Používam odtialto a max.spokojnost - odporuca sa pri susicke.. ak by bol zaujem poslem na mail blizsie info na nakup so zlavou
nie, uz 5 rokov pouzivam ocot
nie
Áno