Používate aviváž, keď dávate prádlo do sušičky? Povedali mi, že to môže pokaziť sušičku, tie oleje, ale ja by som rada používala niečo na prevoňanie.
@lilianka28 tie som skúšala, ale nebolo to vôbec cítiť :(
Áno dávam ,na švédskú utierku (také modré hebké)parnkvapiek olejčeka ,krásne prevonia a niesú škvrny robím to už dva roky a zatiaľ všetko Ok ,klop klop
Ja som ani nevedela ze sa nema davat avivaz. Susicku mam 4 mesiace a avivaz davam do prania
Nie nepoužívam 🙂 nezničim si sušičku za kopu peňazí.. videla som na susicke, ako vyzerala po pár rokoch keď sa aviváž používal 🤮
Tiež nepoužívam, používam oleje do prania voňavý domov. Tie sa môžu používať aj keď idú veci do sušičky.
Nepoužívala som ale potom som si uvedomila že použivam kapsule kde ta avivaž obsiahnuta je 🙈
Tak som začala aj klasicku použivať
ja pouzivam normalne avivaz uz 6 rokov 🙄, zistila som asi po 3 rokoch,zeby sa nemala,ale to pradlo nejak potom nevonia,je take tvrde ( susicka Miele)
Toto je aj môj problém mne tie obrúsky vôbec neprevonaju prádlo skúšala som lenor, cocolino dokonca aj lacnejsie tie Dm-kacke a nič používam aviváž ale ono to nie je ono keď dám trošku aviváže nič necítim keď dám viacej škodíme sušičky počula som o nejakých olejoch
Normálne používam aj aviváž už roky....
Nie a nechyba. Zbytocna chemia, a nerobi to nic dobre. Ak si chvilu zvyknes bez avivaze, a potom ich ovonias, prides na to, ako hnusne chemicky vonaju 🙂
Používam roky.
Absolutne nepouzivam avivaz. Z pracky mi vyjde pradlo a vonia po pracom prasku davam do susicky a veci ostavaju makke a vonave. Avivaz je za mna zbytocne vyhodeny peniaz a este aj produkcia plastoveho odpadu
@veselo_neveselo ja tu "hnusnu" chemickú vôňu milujem. A čím silnejšia, tým lepšia 🤣
Prečo sa nemôže používať aviváž pre prádlo ktoré sa bude sušiť v sušičke?
Aviváž sa nemá dávať, pokiaľ ide prádlo do sušičky.
Ja dávam do sušičky obrúsky lenor.