Ahojte dievcata, mate niekto doma posuvne dvere? myslim take obycajne , cize nie do steny ale predsadene, a chcem vediet ci ste spokojne, lebo rozmyslam do detskej izby,
lebo nam to krídlo vadi , kvoli skrini .
dakujem za Vase skusenosti
@maryetta pekne to je, my sme prerabali dom a mame tam z chodby take oyvory len, ako boli dve izby. Tie sme spojili a spravili kuchyno-obyvacku, ale hlavne vecer, ked pozerame telku, by sa zislo dvere, aby hluk nesiel hore detom do izieb. Take 2 dvere by som chcela. Len...nam tam bude zavadzat vypinac na svetlo, povodny plan bol otvoreny priestor. Kolko Vas to vyslo? Mate na mieru, ci standardne odniekial?
@lega35 merkury, asi aj pani má odtiaľ, lebo máme fakt podobné 😊 ale do detskej nie, my máme do šatníka v spálni a do špajze v kuchyni
@nevenka
@denisa_deniska ano. Aj my mame z merkury. Nemyslim ze su na mieru lebo sme otvor prisposobovali. Tiez to bolo otvorene-prerabali sme starsi dom. A chceli sme oddelit obyvacku od chodby.
ale nase deti sa v detskej nikdy nezatvaraju, preto mi vadí to vysiace kridlo ktore bude narazat bud do postele alebo do skrine....preto chcem posuvne,
a funguje dobre ten mechanizmus? lahko sa to zatvara?
Máme posuvné dvere (nie do púzdra, ale na stene) do kúpeľne a detskej. Okrem toho, že je viac počuť zvuky, nevidím žiadne mínusy. Nám to skvele ušetrilo miesto, kúpeľňa sa v podstate vetrá aj keď sa človek sprchuje. Syn má 5r a zatiaľ spáva v detskej len občas, vie si sám dvere otvoriť . Ak raz povie, že chce klasické krídlové tak mu ich namontujeme. Ale otvárať sa mu budú do detskej.
@lega35 do izby urcite nie,bude vsetko pocut cez to.mame tak oddelenu len chodbu od predsiene,vyzera to pekne
DAKUJEM váM ZA RADY
Mame posuvne v detskej izbe robene na mieru a nevidim ziadne negativa.
DAKUJEM vAM DIEVCATA, dam aj ja posuvne, vyskusam 🙂))
Mame v obyvacke. Nedavali sme do puzdra. Nebolo treba. Resp nevadi nam to.