Postieľka k posteli

jvasenka
29. dec 2024

mamičky, ktorú postieľku k posteli odporúčate? najviac sa mi pozdáva chicco next to me-naša posteľ nemá nožičky ale je plná tak neviem či každá sa dá pritisnúť k posteli, chicco by sa malo…dosť sa predáva lionel ale neviem…
vaše odporúčania ?🙂

petamich
29. dec 2024

My sme mali Babybay a super to bolo, len relativne kratko v nej dieta vydrzi

jvasenka
autor
29. dec 2024

@petamich taký typ som pozerala ale viac by nám vyhovovala cestovného typu ako je spomínaná chicco, lionel, momi, kinderkraft ai..

13uzivatelka11
29. dec 2024

My mame pri posteli klasickú detskú postieľku 140x70 od narodenia.. Aký má význam kupovať takúto postieľku na pol roka? 🤷‍♀️

13uzivatelka11
29. dec 2024

A teda ak plánuješ mat aj monitor dychu prvé mesiace, tak detská postieľka by sa ani nemala dotýkať tvojej postele, lebo bude zaznamenávať aj vaše otrasy..

simba606
29. dec 2024

Akákoľvek postieľka bežná z ktorej na tomu potrebný čas odstrániš jednu bočnicu

pettom19
29. dec 2024

My sme mali tiez klasicku postielku, jedna bocnica sa dala stiahnut nizsie, uplne idealne k nasej posteli. Plus z druhej bocnice sa dali vybrat dve tycky, ked uz bolo dieta vacsie, vedelo samo vojst/vyjst. Za mna top volba.

jvasenka
autor
29. dec 2024

@13uzivatelka11 to plánujem, ale teda myslela som že to sníma pohyby spojené s dýchaním čiže aké iné otrasy by to malo snimat?

jvasenka
autor
29. dec 2024

klasická postieľka je tiež voľba ale do nej chcem ísť až neskôr, na začiatok mi príde praktickejšia táto postieľka-dá sa pritlačiť k posteli (klasická postielka sa mi dať nebude), je možné ju nakloniť v prípade refluxu, netreba mi mantinel, je priedušná, pohyblivá po priestore a skladná čiže vhodná aj na cestovanie-takže pre naše potreby má viac výhod ako klasická postieľka

13uzivatelka11
29. dec 2024

Tak monitoruje to každý maličký otras, takže kebyže mate vy spojenú posteľ s postieľkou, tak to monitoruje aj vaše otrasy, takže to nezaznamena, ak by náhodou prestal dýchať. Sa mi zdá, že je to aj v návode na monitor dychu, ze takto proste postielku nemáš mat, aby ten monitor mal zmysel.. Ja som raz vybrala malého v noci z postieľky, zabudla som vypnúť monitor, čudovala som sa prečo nepipa a ja som mala vyložene nohy, oprete, o spodok postieľky a zaznamenávalo to.. Ako som nohy zložila, začal pipat

froneet
29. dec 2024

Tiež sme kúpili chicco next to me ale až o pár týždňov ju odskúšame 🙂

jvasenka
autor
29. dec 2024

@13uzivatelka11 tak toto si ešte naštudujem lebo pri prvom sme mali klasickú postieľku. prip viem že je aj nejaká ponožka na monitoring
@froneet ďakujem za info, tak dúfam že budeš spokojná a kľudne daj potom vedieť ako sa ti osvedčila ❤️ mne to treba až o pár mesiacov ale robím si už dopredu prieskum trhu 😀

svetlonos
29. dec 2024

@13uzivatelka11
veľký význam to ma, pokial kokos po ležiačky 🙂. Teda mali sme aj jednu perfektnú drevenú 70x140 vo výške našej postele - ta bola na to tiez super. Pri druhom na to pasovali ta babybay.

13uzivatelka11
30. dec 2024

@svetlonos písala som, že nevidím zmysel v tom kupovať takúto "prenosnu" na pol roka, keď z toho dieťa vyrastie... Keď sa dá tak dat aj klasická k posteli..

svetlonos
30. dec 2024

@13uzivatelka11
ano, práve išlo o "ked sa da"! Nám sa nedalo. Potrebovala som postielku zarovno posteľou a žiadna klasická detská postieľka tak vysoká nebola.

mameha7
30. dec 2024

@13uzivatelka11 Niekto, komu nerobia problém financie, sa v tom celkom vyžíva. Najprv kúpi mojžišov kôš, ktorý strieda s kolískou. Pri posteli má zvlášť postieľku bez bočnice, v kuchyni ohrádku, prípadne dizajnovú postieľku s baldachýnom... Po pol roku mení za väčšiu postieľku a v dvoch rokoch kúpi ešte ďalšiu špeciálnu posteľ pre väčšie dieťa, ktorá nemá nožičky a matrac je na zemi. Ja tomu tiež nerozumiem, moje dieťa spalo so mnou a na postieľku sa vykašľalo.

jvasenka
autor
30. dec 2024

@13uzivatelka11 u nás je to iste ako ma pani nižšie. máme posteľ takú že úplne sa klasická posteľ pritlačiť nedá… je to moje druhé dieťa mám už nejakú reálnu predstavu a preto to chcem voliť takto..
@mameha7 urcite sú aj také ale zas ak na to majú financie tak ich vec.. pri prvom to bolo tak isto do postieľky šlo až po 4-5mes cca lenže teraz nemám záujem aby sme na posteli boli 4 hlavne z dôvodu že dcéra kope na všetky strany ako futbalista

princezna_bosorka
30. dec 2024

@jvasenka najobycajnejsia drevena.. manzel rozobral a navrtal novu dieru, aby sme dostali matrac do roviny s nasim... kupovane za 40 eur na bazosi

jvasenka
autor
31. dec 2024

@princezna_bosorka ďakujem ale hľadám skúsenosti s postieľkou vyššie uvedenou a nie klasickou.. tu sme mali predtym

janqa27
6. jan 2025

Ja som kupila Momi Revo, lebo sa mi pacilo ze sa naklana kvoli refluxu, ma moskytieru a oblúk s hračkami..ale este som ju nestihla vyskúšať kedze na potomka este len čakáme 🫣

jvasenka
autor
6. jan 2025

@janqa27 ďakujem za odpoved k téme ❤️ nakoniec sme kúpili aj my cam cullami a zatiaľ vyzerá skvelá tak uvidíme ako sa bude páčiť drobcovi 🙂