mamičky, ktorú postieľku k posteli odporúčate? najviac sa mi pozdáva chicco next to me-naša posteľ nemá nožičky ale je plná tak neviem či každá sa dá pritisnúť k posteli, chicco by sa malo…dosť sa predáva lionel ale neviem…
vaše odporúčania ?🙂
My mame pri posteli klasickú detskú postieľku 140x70 od narodenia.. Aký má význam kupovať takúto postieľku na pol roka? 🤷♀️
A teda ak plánuješ mat aj monitor dychu prvé mesiace, tak detská postieľka by sa ani nemala dotýkať tvojej postele, lebo bude zaznamenávať aj vaše otrasy..
Akákoľvek postieľka bežná z ktorej na tomu potrebný čas odstrániš jednu bočnicu
My sme mali tiez klasicku postielku, jedna bocnica sa dala stiahnut nizsie, uplne idealne k nasej posteli. Plus z druhej bocnice sa dali vybrat dve tycky, ked uz bolo dieta vacsie, vedelo samo vojst/vyjst. Za mna top volba.
@13uzivatelka11 to plánujem, ale teda myslela som že to sníma pohyby spojené s dýchaním čiže aké iné otrasy by to malo snimat?
klasická postieľka je tiež voľba ale do nej chcem ísť až neskôr, na začiatok mi príde praktickejšia táto postieľka-dá sa pritlačiť k posteli (klasická postielka sa mi dať nebude), je možné ju nakloniť v prípade refluxu, netreba mi mantinel, je priedušná, pohyblivá po priestore a skladná čiže vhodná aj na cestovanie-takže pre naše potreby má viac výhod ako klasická postieľka
Tak monitoruje to každý maličký otras, takže kebyže mate vy spojenú posteľ s postieľkou, tak to monitoruje aj vaše otrasy, takže to nezaznamena, ak by náhodou prestal dýchať. Sa mi zdá, že je to aj v návode na monitor dychu, ze takto proste postielku nemáš mat, aby ten monitor mal zmysel.. Ja som raz vybrala malého v noci z postieľky, zabudla som vypnúť monitor, čudovala som sa prečo nepipa a ja som mala vyložene nohy, oprete, o spodok postieľky a zaznamenávalo to.. Ako som nohy zložila, začal pipat
Tiež sme kúpili chicco next to me ale až o pár týždňov ju odskúšame 🙂
@13uzivatelka11 tak toto si ešte naštudujem lebo pri prvom sme mali klasickú postieľku. prip viem že je aj nejaká ponožka na monitoring
@froneet ďakujem za info, tak dúfam že budeš spokojná a kľudne daj potom vedieť ako sa ti osvedčila ❤️ mne to treba až o pár mesiacov ale robím si už dopredu prieskum trhu 😀
@13uzivatelka11
veľký význam to ma, pokial kokos po ležiačky 🙂. Teda mali sme aj jednu perfektnú drevenú 70x140 vo výške našej postele - ta bola na to tiez super. Pri druhom na to pasovali ta babybay.
@svetlonos písala som, že nevidím zmysel v tom kupovať takúto "prenosnu" na pol roka, keď z toho dieťa vyrastie... Keď sa dá tak dat aj klasická k posteli..
@13uzivatelka11
ano, práve išlo o "ked sa da"! Nám sa nedalo. Potrebovala som postielku zarovno posteľou a žiadna klasická detská postieľka tak vysoká nebola.
@13uzivatelka11 Niekto, komu nerobia problém financie, sa v tom celkom vyžíva. Najprv kúpi mojžišov kôš, ktorý strieda s kolískou. Pri posteli má zvlášť postieľku bez bočnice, v kuchyni ohrádku, prípadne dizajnovú postieľku s baldachýnom... Po pol roku mení za väčšiu postieľku a v dvoch rokoch kúpi ešte ďalšiu špeciálnu posteľ pre väčšie dieťa, ktorá nemá nožičky a matrac je na zemi. Ja tomu tiež nerozumiem, moje dieťa spalo so mnou a na postieľku sa vykašľalo.
@13uzivatelka11 u nás je to iste ako ma pani nižšie. máme posteľ takú že úplne sa klasická posteľ pritlačiť nedá… je to moje druhé dieťa mám už nejakú reálnu predstavu a preto to chcem voliť takto..
@mameha7 urcite sú aj také ale zas ak na to majú financie tak ich vec.. pri prvom to bolo tak isto do postieľky šlo až po 4-5mes cca lenže teraz nemám záujem aby sme na posteli boli 4 hlavne z dôvodu že dcéra kope na všetky strany ako futbalista
@jvasenka najobycajnejsia drevena.. manzel rozobral a navrtal novu dieru, aby sme dostali matrac do roviny s nasim... kupovane za 40 eur na bazosi
@princezna_bosorka ďakujem ale hľadám skúsenosti s postieľkou vyššie uvedenou a nie klasickou.. tu sme mali predtym
Ja som kupila Momi Revo, lebo sa mi pacilo ze sa naklana kvoli refluxu, ma moskytieru a oblúk s hračkami..ale este som ju nestihla vyskúšať kedze na potomka este len čakáme 🫣
My sme mali Babybay a super to bolo, len relativne kratko v nej dieta vydrzi