Ahojte, viete mi poradiť nejaký eshop, kde majú kvalitné posteľné obliečky (veľkosť 200x220) za normálnu cenu (do 50€).. Lebo za dať 70-80€ mi príde už troška prehnané.
EMI. Sk
Homa.sk ale kukni materiál tie 100% bavlnené, bo majú popis že bavlna ale je to poly
Ja kupujem v EMI.Sk ale mám aj z IKEA.
Jedny som dokonca kúpila v YISK...z bavlneneho saténu vo výpredaji a boli excelentná kvalita.
Cez net neobjednávam, som radšej keď mám možnosť si tie obliečky pozrieť. Pozeraj aj napríklad lidl, mnohé mám z tade a sú fajn. Aj vianočné som si tam naposledy kúpila 😉
Výborné, kvalitné aj pekné sú z EMI.sk
Emi ma teraz Black Friday po 13€ na jednu posteľ...
@zuzanaokasova tiež som pozerala a bavlna.Z rodinného balenia som objednala nie lacné a po prvom oprati vybledli a samé biele cmuhy nikdy viac nejaký ležiak to bol.
Tchibo ;)
V rozmeroch, ktoré potrebujem je taký slabý výber, že už aj ľutujem, že som si neobjednala menšie periny 🙈
Emi alebo Lidl. Z rodinnéhobalenia nikdy viac, hrozná kvalita.
Mam a som spokojná u EMI, lidl a aj bonprix 🙂
Emi su velmi nekvalitne, trhaju da, paraju, alcne gombiky.
@luccija ja tiež nie som spokojná rodinné balenie. Rýchlo sa vyprali, farba tmavá pustila do svetlej...
rodinnebalenie.sk sice dlhsie dorucovanie ja som cakala 18 dni skoro som nestihla vianocny darcek minuly rok🙂 ale kvalita super brala som bavlnene a velmi dobre som spokojna su krasne a pohodlnne