Posteľ od firmy Drevona

anjelik44
28. feb 2022

Pekný večer prajem , máte niekto tuto postel od firmy drevona alebo nejaku inu ? Chcela by som vediet ci su kvalitne , ci vydrzia detske skakanie :D dakujem

lucindav
28. feb 2022

@anjelik44 my síce nemáme posteľ, ale kancelársky nábytok z drevony, a je ok.

anjelik44
autor
28. feb 2022

@lucindav dakujem za odpoved 🙂

kkiikkaa
28. feb 2022

@anjelik44 Dcéra 7,5r má 2r posteľ od drevony,celkom ok zatiaľ (ale skákať po posteli detom nedovolím-😆)

anjelik44
autor
1. mar 2022

@kkiikkaa supeer , je to potom kvalitne ze ?

domka222
1. mar 2022

@anjelik44 my máme veľkú 180x200 a spokojnosť.

hygienka
1. mar 2022

@anjelik44 no ide o to, že či to je masív alebo drevotrieska, aké hrubé si dosky, my sme kupovali posteľ z predajne v meste, mali tam aj drevonu aj fines. Cena bola rovnaká ako na eshope. Pán nám hovoril, že čím hrubšie dosky tak tým lepšie samozrejme. Čo sme aj pozerali u nich na predajni tak to bol ozaj rozdiel v kvalite, nakoniec sme sa rozhodli pre fines mate z masívu.

anjelik44
autor
1. mar 2022

@hygienka ano urcite to je dolezite dokonca som citala tievrozne oznacenia abs dsd a nvm co , no u nas na predajni nemaju vylozene len na objednavku to je zle tak pozriem este ten fines

kkiikkaa
6. mar 2022

@anjelik44 tak ma celu detskú od drevony vyskladanu, ale napríklad zo skrine som plakala, myslela som,že sa sa pred poskladanim rozpadne,tenké strašne. Ja labilna. Stolik, skrinky ako tak... posteľ asi najlepšia