Posteľ od Drevko

juraaaj
25. nov 2024

Objednal som si posteľ od Drevko, konkrétne borovicovú, ktorá sa po niekoľkých mesiacoch používania úplne zničila. Drevo sa začalo lámať a praskať, aj keď na nej spí len 60 kg dieťa! Ak ste niekto na podobnej ceste, prosím, zvážte kúpu u tejto firmy.

Keď som kontaktoval Drevko s požiadavkou na reklamáciu, dostal som len arogantné odpovede. Na moje znepokojenie ohľadom kvality výrobku mi bolo oznámené, že reklamáciu neprijmú, pretože už uplynula záručná doba (dva roky). A to napriek tomu, že posteľ bola v podstate nefunkčná už po pár mesiacoch. Ich odpoveď bola doslova: "Ak ste chceli posteľ na desaťročia, mali ste si kúpiť drahší výrobok."

Prístup firmy je neprofesionálny a neúctivý. Keď som požiadal o faktúru, neboli schopní odpovedať na moje požiadavky poriadne, takže som sa rozhodol celý prípad riešiť aj cez iné inštitúcie.

Nepodporujte túto firmu, ak nechcete byť sklamaní! Drevko si rozhodne nezaslúži vašu dôveru, pokiaľ ide o kvalitu výrobkov a prístup k zákazníkom. O tejto skúsenosti budem informovať všetkých, koho to môže zaujímať, aby sa vyhli podobným problémom.

solange7
25. nov 2024

Mal si tu zverejnit aj mail, ktory si im poslal ty. Podla ich reakcie si sa im vyhrazal.

13uzivatelka11
25. nov 2024

My mame detskú postieľku pre bábätka z drevka už 4 roky a posledne dva roky? Na nej spim ja 😅 a okrem toho ze pochopiteľne dosť vrzga, dosť dobré drží, na to ze nie je stavaná na takú váhu .. Stala dákych 300€.. Zvyšný nábytok, skrina a komoda z tej kolekcie stali podobne a nič im nie je, sú ako nove, na to ze je to poľský nábytok sme s ním dosť spokojni..

13uzivatelka11
25. nov 2024

Mne nepríde ten email neuctivy a tiež nechápem prečo si reklamoval posteľ po vyše 2 rokoch, keď píšeš ze už po pár mesiacoch sa rozpadla.. A naozaj z ich odpovede mam pocit, že ty si prvý im nepekne písal... Len sa bránia. a 60kg už asi nebude veľmi dieťa, ale asi dáky teenager. Tak sa nečudujem ze mu nevydržala posteľ dlho za 150€.. Co chápem ze pre niekoho je aj to veľa, ale za to by si možno kúpil niečo kvalitné z druhej ruky

slavomira236
25. nov 2024

@juraaaj ak si chcel kvalitnu postel trebalo dubovu bukovu. Borovica je makkA.

maminkadeticiek
25. nov 2024

Tak ale co chces reklamovat po zarucnej dobe??Fakt si cakal nieco ine??Nechapem.Inak ake velke dieta ma 60 kil?60 kil nemam zdaleka ani ja dospela zena.

spanielka44
25. nov 2024

My mame z drevka nábytok v obyvacke a ja som spokojna, ku jednej komisie nám nedodali panty napísala som im email a hneď na druhý deň ich poslali a zatiaľ všetko drží ako ma aj keď to mame zatiaľ iba pol roka… ale inak tie iste komody z drevka som videla v merkury market a o 50-70€ lacnejšie ma to riadne nahnevalo

butterflyeffect
25. nov 2024

My sme kupili z drevka postielku a sme spokojny s kvalitou. Co sa tyka neuznanej reklamacie-nikdy by ma nenapadlo sa rozculovat, ze mi neuznali reklamaciu ked uz uplynula zarucna lehota 🤦🏻‍♀️