Ahojte poraďte prosím posteľ 160x200 ktorá nebude vrzgat🙈ďakujem
z kvalitneho masivu robustnej konstrukcie pohladaj, pripadne celocalunenu masivnejsiu.
@egonsk ďakujem 😊
Chcem uz daku poriadnu 😊
inak vrzganie postele pri sulozi niektore zeny silno vzrusuje, ale ked su deti vo vedlajsej izbe, tak to neni moc vyhra - bud budu pocitat prirazy, alebo sa divno skerit, ked vyleziete z izby :P :D
@egonsk pri nás spi malá takže toto nehrozí 🤭🤭😄😄😄😄aj preto potrebujeme novú lebo sa budí len čo položíme nohu
My mame z ikea, je to drevo, musim povedat, ze nevrzga vobec. A to decko po nej skace ako besny kocur, chlap zas sem tam skace jak besny kocur po mne ( ked decko neni zrovna pritomne) 😂 Kvalitne to je teda, mame ju 4 roky
@kiki68 😂😂😂😂ďakujem mrknem aj tam
Odporucam proximastore
@vans73 ďakujem 😊🙏
mame drevenu nevrzga, dcera ma tiez, ta vrzgala, tak sa upravila a uz nevrzga :DDD vrzganie ma dovod zvacsa...🙂
@egonsk nahodou, kamos spominal, ze im buchalo celo postele o stenu, tak tam dost dobu pocas aktu drzal ruku aby to netrieskalo :DDD muselo tobyt velmi pohodlne... ale teda potom hned posunuli postel od steny :DD
My mame uz 12 rokov masivnu z Finesu, a vrzga jedine vtedy, ked nalozim do ulozneho priestoru viac nez je unosne 🙈, musim to potom poprekladat. Ale praskaju nam tie gumy na roste, co drzia lamely. Ale to je guma, to sme povymienali za nove. V pohode.
@simca06022011 no len aký 🙂muž všetko poriadne dotiahol takže v tomto asi problém nebude
@nevenka aha ze by bol problém v tom? To ma nenapadlo🤔ďakujem
nejde o dotahovanie vobec... skrypanie robi zvacsa to ze sa tie diely hybu a tru o seba.. cize napr dcerina postel ma specialny "spoj" dorobeny a bocne laty su este aj nejakym silikonom ci co podlepene (to neviem, moj otec to tam daval, co to presne je) a v zivote to nezaskrypalo. A moja postel je tazka obrovska masivna a neskrype ale zase v strede je podlozena aby ta spojovacia doska "bola na mieste", neprehybala sa atd... moja sa skor posunie cela, ako by skripala ked na nu skocime :D
My máme túto ale v rozmere 180x200cm 😂 letisko... https://gregorynabytok.sk/produkt/dubova-masivn... (zatiaľ na nej spíme 10 mesiacov a sme spokojní)
To fakt môže niekto zadreť takúto otázku? 😨😨😨