Poškriabané hrnce Berlinger

claudaia
14. nov 2024

Dobrý deň.
Zistila som ,že hrnce s neprilnavým povrchom mame doma viaceré poskriabané (umývačka. Mixér).
Je možné ich používať alebo vyhodiť? Majú asi rok...

viestta
14. nov 2024

Ak sa odlupuje teflon, tak uz ich len vyhodid. Umyvacka to nesposobil, ale kovove pribory

biba_18
14. nov 2024

@viestta veru aj umývačka. ale keď má berlinger, môže mať aj kameninový povrch, nie iba teflon ...

biba_18
14. nov 2024

ja osobne by som to nepoužívala, aj keby to boli kameninové hrnce a nie teflonové ... do budúcna sa treba o hrnce patrične starať - nedávať do umývačky (a načo aj, úplne ľahko idú umyť), používať iba drevené alebo plastové kuch. náradie - a skladovať ich tak, že medzi hrnce dáš plsť ... ja mám berlingerhaus už viac ako 2 roky a mám ich pekné zvnútra ako nové...

sisska96
14. nov 2024

Berlinger haus? Tie lacné šmejdy z Kauflandu cez aplikáciu? Preto som si ich nekúpila, lebo koooooooooopec stažnosti sú na nich

biba_18
14. nov 2024

@sisska96 ja ich nemám vôbec ako lacné šmejdy - koooooopec sťažností je na nich lebo sa k ním správajú ako k lacno kúpeným veciam ... keď kúpia panvicu za 40€ a dajú za ňu 12, sa nečudujem že nevydrží keď sa k nej tak správajú ...