Ahojte mame v dome voľnú izbu a už dlhší čas rozmýšľame ze si tam urobíme posilovnu alebo nejaké fitko. Mate niekto doma niečo také? Poraďte nejaké tipy co kúpiť na začiatok, alebo co mate doma. Kde ste to kupovali, či kúpiť nové alebo používané? Pripadne ukážte aj fotky
@buzz5 ak si plánuje niekto zariadiť v dome izbu ako posilňovňu, predpokladám, že ten človek je aktívny aj teraz, keď ju nemá, cvičí, vie ako používať rôzne pomôcky na cvičenie, nemusia to byť len ťažké kovové stroje, ale napr ja mam doma karimatky, bosu loptu, fit loptu, penové valce, cvičia ce gumy rôznych pevnosti, pogumované činky, masážne loptičky a stacionárny bicykel.
No každý má iné ciele s cvičením a preferuje iné druhy cvičenia. Takže ťažko ti poradiť, keď nevieme aké športy robíš, teda aké kompenzačné cviky by si mala robiť doma a aké pomôcky, či stroje k tomu chces. Alebo koľko do toho chceš investovať ( ved ja som si kupovala všetko postupne, ako som pomôcky zaradovala do môjho tréningového plánu)
Lebo spôsob, že mám voľnú izbu. A hrr bude posilka, aj keď sú predtým takmer žiadne skúsenosti a týmito vecami.... Vedie to skôr k tomu, že o pár týždňov d tej izby človek ani nevkroci a začne stroje rozpredavat ( skúsenosti z okolia)
@buzz5 mali sme v suteréne toto, plus nejaké činky
Ano Mame vyberali sme stroje podla preferencii, na
com radi cvicime kazdemu vyhovuje nieco ine.
my ked sme stavali dom dopredu sme vedeli ze chceme mat v dome posilnovnu a aj sme si ju spravili, vybavenie sme nakupovali cez fitham a my sme kupovali to s cim realne cvicime, boli veci co chcel vyslovene manzel a tie co som zase chcela ja...ale stale cosi dokupujeme
mame a vybavenie mame vsetko nove, nie je to velky priestor ale odcvici tam clovek skvelo
@buzz5 Na YT kanál Aleš Lamka - Fitness, má tam staršie video ako vybaviť domácu posilovnu.