Porucha umývačky

pampusiaci
7. jún 2022

Ahojte,neviete mi niekto poradiť,teraz som otvorila umývačku a zistila som,že spodok je plný vody, úplné jazero...keď ju zapnem, nesvieti žiaden poruchou kód...vybrala som ventil zdola,ani tak to neodteka....nestalo sa vám to? Neviem,čo s tým...máme umývačku Bosch SGI2HVS20E... vďaka

pukina
7. jún 2022

mala som podobny problem a stacilo poriadne vydrhnut filter jemny aj hruby, v odtoku som uvolnila taku umelu srandu a trosku potocila takou "vrtulkou" co reguluje odtok vody, pustila nanovo program cely a uz krasne odtekala. Ale ja mam gorenje, no princip maju viacmenej myslim vsetky rovnake. skus pozriet v navode cistenie

kikaaa03
7. jún 2022

Pravdepodobne odišlo čerpadlo 😔🤔

mondolina
7. jún 2022

mne to robilo keď odišlo čerpadlo.

pukina
7. jún 2022

@kikaaa03 ak by odislo cerpadlo, tak by vyhodilo chybovu hlasku praveze

mimi3008
7. jún 2022

@pampusiaci ja som niekolkokrat vypla a zapla a nic, tak som potom vytiahla z elektriny, nechala asi hodinu, znova som zapojila, cyklus sa spustil dalej (lebo mne to spravilo v strede cyklu, ze prestala ist a ostala voda) a bolo hotovo🤭

pampusiaci
autor
8. jún 2022

@pampusiaci všetkým vám veľmi ďakujem,pomohlo mi urobiť to,čo mi radila pukina,tak uvidím,či sa to bude opakovať...dúfam,že nie,ak áno,tak preverím aj to čerpadlo...som rada,lebo som mala plno jahôd,že idem zavárať a zrazu takáto protiven...no,ale nakoniec mi aj fľašky umyla...tak vďaka

dada0902
Autor odpoveď zmazal
Zobraz