Ahojte,
Vedeli by ste mi poradit vykonny vysavac, ktory by povysaval psie chlpy a zvladol by 200m2 bez toho, aby zacal drhnut a piskat? Idealne by bolo, pokial by bol na kamennu podlahu, nejake koliecka na hlavici. Aktualne mame Rowenta 750W, bez sacku s cyklonovym nasavanim a som velmi sklamana. Vysavac ani nie po roku piska a vysava hrozne. Filtre som cistila a upchaty nie je.
Dakujem
@sofistikovana123 tento mam
Presne miele alebo dyson. Vydrzia niekolko rokov.
Dyson
Pripájam sa máme cyklónovy dyson už roky rokúce. Vysoká investícia ale na dlho ;) mám aj Zelmer aquawelt vodný s hepa filtrom ale raz vypenil po tepovano a odvtedy zle ťahá a nedá.sa dať na najvyšší výkon ináč bol super a.cenovo tiež.nie najlacnejší ....
Aj ja mám miele c3 a za mna naj vysávač.
my sme sa dlllho nevedeli rozhodnúť, či si kúpiť vreckový alebo bezvreckový vysávač a ešte k tomu, aby aj tepoval a mal veľa nástavcov. Po dlhšom hľadaní sme pred polrokom natrafili na tento vysávač od Boschu: https://www.okay.sk/viacucelovy-vysavac-bosch-b... a nevieme si ho vynachváliť 👍
@sofistikovana123 ak môžem doporučiť... My máme Miele... Úplne obyčajný vysávač ale nedám na neho dopustiť.... Za mňa najlepší vysávač aký som mala