Poraďte voňavú aviváž

pikachu999
4. nov 2022

Ahojte , chlap mi nosí z roboty veci napachnute od gumy a hľadám niečo v čom to vyprať tak aby to voňalo a nebolo cítiť aj po vyprati tak trochu tou gumou.. poradíte mi nejakú dobrú aviváž?

aaalenkak
4. nov 2022

@pikachu999 ja pouzivam olejovu aviváž a odkedy ju pouzivam, nedavam si ani parfum, lebo tak vonia

aaalenkak
4. nov 2022

Dokonca ked periem az pri vytahu vonku to citit, tak to by mohlo prebit ten zapach

cacianka
4. nov 2022

Do prania daj ocot, ak máš väčšiu práčku tak aj 2dcl

pikachu999
autor
4. nov 2022

@aaalenkak a ako sa to volá prosím?
@cacianka vyskúšam ďakujem

vanda323
4. nov 2022

Mne strašne voňia guma🥰
Ja keď prídem do pneuservisu normálne chcem kusnut do gumy 🤪

aaalenkak
4. nov 2022

@pikachu999 ja mam tuto, ale maju vela voni a je vela znaciek, ktore maju super olejove avivaze

katka_karla
4. nov 2022

ja kupujem aviváže na stránke Voňavý domov ... tie prevoňajú všetko ... dajú sa kupiť aj jednorázové vzorky, vyskúšaš, uvidíš, či ti to prebije pach gumy na oblečení ... ale do klasického prania sú úžasné!

cacianka
4. nov 2022

@aaalenkak ja ich práve skúšam, majú akciu. Voňajú nadherne, Sú drahšie ale stačí dať za čajovú lyžičku, čiže 10x menej ako bežnú.
V ponuke sú minibalícky na 1 pranie, balenie 6 vzoriek, po 1 ,2 či 3 kusy.
Potom sú balenia fľašky 50, 250 a 500ml.
Majú svoju stránku.

nikpa
4. nov 2022

@pikachu999 olejová aviváž Puella

maca1984
4. nov 2022

Puella, a ak chceš bežnú aviváž -tak žltý alebo ružový Lenor Fresh air.

rusalinka
4. nov 2022

Ono ale asi by bolo najprv naozaj lepšie dať ten pach gumy preč - octom, ako píše @cacianka. Aby sa nestalo, že budeš mať "vôňu" guma+akákoľvek aviváž. A áno, parfumy do prania z vonavydomov sú naozaj intenzívne a prevoňajú celý barák. Puellu som ešte nemala, chystám sa na ňu 🙂

aaalenkak
4. nov 2022

@rusalinka
@pikachu999 ja zvyknem davat, ked periem postelne pradlo trochu octu do prania na dezinfekciu a vseobecne ked periem cierne davam aj ocot kvoli farbam, tam ako sa dava prasok a potom do priehradky na avivaz tu puellu a teraz sa mi osvedcilo, ze dam trochu vody aj k tomu, aby sa nezachytaval ten olej po ceste k bubnu a dosla sa tam cela davka.

aaalenkak
4. nov 2022

@cacianka no, ja ich pouzivam dlhsie a teraz som zas kupovala a sice mali dopravu zadarmo, ale zdrazeli o tusim 4-5 eur tu velku, co je celkom dost, takze 26 ma stala flasa 🙈 a pre mna je super, ze tito oleje mozu ist aj do susicky a aj detom sa to moze

saska85
4. nov 2022

Toto

aaalenkak
4. nov 2022

Skusala som aj nejaku taliansku, ale tam mi nieco v tej voni vadilo, ale prevonala tiez dobre. Zobrala som aj tie jednorazove vzorky z puelly ale ziadna mi tak intenzivne nevonala ako tato zelena a je taka unisexova, ze ani muzovi nevadi ta vona na obleceni

saxana000
4. nov 2022

Lenor tmavozeleny

river_song
4. nov 2022

Máš parny program na práčke? Ak hej, skús použiť na prádlo ten, v kombinácii s kapsulou na pranie.. buď klasické typu Ariel a pod, alebo potom sú super tieto z dm, to sú iba avivážne a krasne voňajú. Kombinácia pary+ kapsuly vždy u mňa prebije akýkoľvek zatucgnuty alebo hocijaký pach na prádle

barbora19911
4. nov 2022

@pikachu999 ja používam parnu funkciu plus lenor a vonné guličky lenor gold orchid a prisahám nikdy mi tak nevonalo prádlo !! Otvorím skriňu a aj keď som prala pred týždňom celá skriňa mi krásne vonia aj veci ..nepoužívam už nič iné

misinka1234
4. nov 2022

@cacianka ocot do práčky nepatrí ... práve on rozožiera gumené časti práčky ... hlavne úchyt bubna do 2-3 rokov ti môže už celá skákať alebo odísť....
@pikachu999 som veľmi zaťažená na voňavé prádlo a som skôr nespokojná ako spokojná .... olejové aviváže su fajn síce ale aj dosť drahé za mňa je top z voňavého domovu vôňa machového kvetu to je BOMBA a čo sa týka takých obyč ako sú silan lenor atď. Čo zoženieš skoro všade ... nedávno som objavila a tak skoro sa jej nevzdám! Proste konečne mi vonia prádlo! Silan supreme romance TOPOVKA! Bežné aviváže su na mňa slabé alebo mám pocit že po vyschnutí už nevoňajú ... takže za mňa tento rad jednička vlastne sú asi 4 alebo 5 a voňajú mi 2 ale nespomeniem si na ten druhý ... ten romamce ružová fľaštička s čiernou stuhou .... a potom z tohto radu ešte čierny ... ten je ťažšie zohnať mám pocit že sa predáva ako rožky ...

lulaby1982
4. nov 2022

Ja mám rada coccolino vône sú pekné

cacianka
4. nov 2022

@misinka1234 hmmm, mám divnú práčku, už vyše 10 rokov, lebo všetko funguje