Ahojte.poradíte mi akú chladnička kúpiť?takú ktorá je tihšia...nehučí,nebzučí?...kúpili sme chladničku a jedna katastrofa..ako keby štartovalo lietadlo...hučí..vydáva zvuky...prosím poradte..ďakujem
@tyrkysova_kobyla dakujem...uz mi to bolo vysvetlene 🙂 len som chcela vediet nazory ludi ktori maju doma chladnicky a su spokojni so zvukom
@ajka251 mám Samsung, ani o nej neviem, že ju mám
Aj my máme Liebherr, bola drahšia, ale naozaj ju skoro nepočuť, hlavne preto sme ju kúpili.
@elizabet173 my mame praveze samsung a jedna katastrofa
Máme týždeň LG z NAY a ani ju nepočuť ako tu predošlú bolo počuť aj v spálni
Mala som Samdung, Liebherr, LG. Uz som to tu pisala, vratili sme vsetky 3. Stvrta no name chladnicka sla do spajze, hucala tiez. Je to aj o dispozicii domu ci bytu, aj o tvojej citlivosti na hluk.
@ajka251 tak to som prekvapena, asi to zavisi od typu. Ja mam este jednu Gorenie, ale v spajzi, lebo bola tiez hlucna, tuto ani nevnimam, ze je tam chlafnicka.
@ajka251 prosím vas, chcem sa opýtať, či ste si ju nechali a začala isť tichšie, alebo ako ste to vyriešili. My mame Samsung 2 dni s funkciou no frost a prvý den to bolo veľmi hlučné, ten druhý den sme si možno zvykli a teraz neviem, či to mám vymeniť radšej za inu a vrátiť obchodu. Vopred dakujem za vašu radu.
@ajka251 skus pozriet, kolko decibelov hluku vydava ta vasa a potom od nej najst tichsiu, napr. tu: https://www.datart.sk/novinky/technologie-vyber...