Poraďte tichú chladničku

ajka251
14. dec 2020

Ahojte.poradíte mi akú chladnička kúpiť?takú ktorá je tihšia...nehučí,nebzučí?...kúpili sme chladničku a jedna katastrofa..ako keby štartovalo lietadlo...hučí..vydáva zvuky...prosím poradte..ďakujem

tyrkysova_kobyla
14. dec 2020

@ajka251 skus pozriet, kolko decibelov hluku vydava ta vasa a potom od nej najst tichsiu, napr. tu: https://www.datart.sk/novinky/technologie-vyber...

ajka251
autor
14. dec 2020

@tyrkysova_kobyla dakujem...uz mi to bolo vysvetlene 🙂 len som chcela vediet nazory ludi ktori maju doma chladnicky a su spokojni so zvukom

elizabet173
14. dec 2020

@ajka251 mám Samsung, ani o nej neviem, že ju mám

evka_3
14. dec 2020

@ajka251 my máme Liebherr a je úžasná, vôbec ju nepočuť, žiadne ani občasné zvuky ako ostatné chladničky...

nazama
14. dec 2020

Aj my máme Liebherr, bola drahšia, ale naozaj ju skoro nepočuť, hlavne preto sme ju kúpili.

ludmilaka
14. dec 2020

@ajka251 Liebherr

ajka251
autor
14. dec 2020

@elizabet173 my mame praveze samsung a jedna katastrofa

kavicka12
15. dec 2020

Máme týždeň LG z NAY a ani ju nepočuť ako tu predošlú bolo počuť aj v spálni

mirage
15. dec 2020

Mala som Samdung, Liebherr, LG. Uz som to tu pisala, vratili sme vsetky 3. Stvrta no name chladnicka sla do spajze, hucala tiez. Je to aj o dispozicii domu ci bytu, aj o tvojej citlivosti na hluk.

elizabet173
15. dec 2020

@ajka251 tak to som prekvapena, asi to zavisi od typu. Ja mam este jednu Gorenie, ale v spajzi, lebo bola tiez hlucna, tuto ani nevnimam, ze je tam chlafnicka.

minik
26. mar 2021

@ajka251 prosím vas, chcem sa opýtať, či ste si ju nechali a začala isť tichšie, alebo ako ste to vyriešili. My mame Samsung 2 dni s funkciou no frost a prvý den to bolo veľmi hlučné, ten druhý den sme si možno zvykli a teraz neviem, či to mám vymeniť radšej za inu a vrátiť obchodu. Vopred dakujem za vašu radu.