Poraďte super vysávač

juliet86
15. jan 2021

uvazujem nad bezkablovym tycovym? pripadne s cim mate dobru skusenost? chcela by som nieco lahke skladne prakticke cim menej hlucne. mame drevene parkety plus dlazbu.
mame klasicky vysavac na snuru plus roboticky samochodiaci ale ja stale vidim na tej zemi prach!

syslik81
15. jan 2021

miele su dobre vysavace ja mam klasicky c3 a som spokojna .. a tiez shark ..

chelsinda
15. jan 2021

Ja z tycovych vysavacov odporucam tento https://www.nay.sk/bosch-bch6ath25-stojanovy-vy... . Kupila som si uz druhy krat tento model. Je vykonny, bateria dlho vydrzi, pouzivam ho denne. Je to moj najlepsi vysavac, mam aj roombu, aj centralny, aj klasicky, aj vodny, no vykonny tycovy nema konkurenciu. Kym tie ostatne vytiahnes zo skrine, s tymto uz mas popratane ;)

fem
15. jan 2021

skus pozriet miele tycovy s takou kefou, elektrickou, co pritahuje spinu, je to ich najlepsia kefa, ona sa dat aj na ich klasicky vysavac. No ten mikroprach nam zbera super irobot braava zametac, je obdliznikovy, cize ide od strany po stranu , na handru sa chyti mikroprach. Ma potom absolutny kontakt s podlaho, nie je to okruhly tvar, nekruti sa , ale pekne lyzuje. Podobne potom aj na mokro sa da dat. Alebo jednoducho s takou denkmit handrickou na drevene parkety. A vraj pritahuju prach potom je menej aj cisticky vzduchu s ionizaciou.

paskolinka
15. jan 2021

zeny, privtierknem sa, tie co mate ten tycovy vysavac... ked treba nejaky uzky priestor povysavat, s tym sa tam nedostanete, ci? mame roboticky a rozmyslam nad niecim, s cim by som povysavala rohy a miesta, kam ten robot nevlezie, pacil by sa mi tycovy, len neviem, ci to je dobry napad?

fem
18. jan 2021

@chelsinda dostane sa vsade, ako pise
@paskolinka , ak budes mat cas, my tiez uvazujeme

fem
18. jan 2021

@chelsinda lebo tam dole je to akoby hrubsie, ako to je pod ten nabytok?

chelsinda
19. jan 2021

@fem mas pravdu, pod nizky nabytok je to problem, lebo tam ma tu zbernu nadobu. Mne osobne to vsak velmi neprekaza, nemam taky len gauc a ten viem lahko odsunut. A taktiez do uzkych priestorov sa nedostane. Da sa k nemu dopkupit aj nejake prislusenstvo na taky ucel, ale s tym nemam skusenost. Urcite je najlepsie si ho “omakat” niekde v predajni, co je vsak teraz problem. Mne tie cyklonove tycove, co maju zbernu nadobu hore nevyhovuju. Moja mama ma taky dyson a vadi mi na nom, ze mi to pri manipulacii vyfukuje vzduch pomaly do tvare a pocas vysavania musis mat cely cas stlacenu “spust”, inak sa vypne.

fem
19. jan 2021

@chelsinda dakujem to mas problem, treba skusit osobne, to som chcela kupit miele, ale vlastne netusim, ci sa to vobec bude dobre drzat, ked je ta nadoba hore, hoci ona sa dat aj nizsie a ten athlet, co mas ty od bosch, je inak rozlozeny. Naozaj treba si to asi osobne poskusat. Si zlata, ze si napisala, som tiez chcela pomoct aj rodicom, no nie je to take jednoduche.

chelsinda
19. jan 2021

@fem Hotova veda s takym vysavanim :D Ten moj Bosh athlet je uz na trhu dost dlho, treba popozerat aj ine novinky. To miele sa zda byt super, az na cenu :D Minule som videla este nejaku tycovu novinku od elektroluxu, tak by rozhodne stala za omrknutie ;)

fem
19. jan 2021

@chelsinda hej, :D dakujem, vies uz elektrolux nekupujem, nejako ma presla chut po prvom vysavaci od nich, aj to mi odporucali na predajni, nechapem preco doteraz, chladnicku liebherr a vysavac elektrolux, ten sa pokazil , chladnicka ide doteraz, my mame miele povacsinou uz, alebo ten bosch. Aj ked je to drahsie, v mojom veku, uz sa mi nechce menit kazdu chvilu spotrebice, mne sa uz nepaci ani to prevedenie plastov u elektroluxu, predsa len tie firmy ako miele, bosch lepsie materialy pouzivaju na pohlad, predsa su len drahsie. Do toho investuju viac. Len ten tycovy vysavac lepsie vyskusat, aby ma ruky neboleli, mne sa paci aj to svetlo, co je na tej kefe, to je dobre, s tym mam uz tiez problem.