Ahojte 🙂
Prosím Vás pekne, nakoľko som ešte roboticky vysávač nemala, neviem si porovnať a vybrať.
Keďže máme kaskadovity dom, co znamená, že tam sú ako keby 2 podlažia, je pre mňa dôležité, aby si dokazal zapamätať 2 mapy. Čo je pre mňa tiež veľmi dôležité (pri dvoch malych bábätkach), aby ozaj dobre mopoval.
Dakujem Vam za rady a skúsenosti😊
@drobaja áno, ten.Ja používam aj mop a umyje celkom fajn, keď sa mi nechce tak privriem oči, že to nie je dokonalé🙂s mapami neviem my máme bungalov, ale brala som ho k mame má 2 podlažný a fungoval on si najprv prejde priestor a potom vysava.Len my máme lesklé dlažby a necháva taký povlak matnejsi.Vlasy, chlpy v poriadku máme psa a to stále je niečo na zemi.Ja som bola skeptická či tie kefky dokážu povysávať, ale je to fajn pomocnik
@drobaja a muž kúpil priamo k tomu nejaký prípravok neviem či ho zase nalákali, lebo on kupuje všetko čo poradi predavač🙂tak neviem či to je priamo k tomu.Ja som milovať začala až po pol roku nemám vyskúšame rôzne typy dávkovania a ešte je iná motivácia handra.Zatial som dávala len také jemnejšie umytie možno v tom je chyba
@luccija @pink_lady
Žienky, dakujem Vám. Už mam jasno. Idem ho hneď objednať, nech mam pokoj😀
Verím, že aj u nás to bude taky super pomocnik ako u Vás😉
A inac staru kuchtu od muzovej babky mam stále odloženu, ale asi by som v nej nevedela varit. Neviem ako to funguje😀No drahý stale hovorí, že najlepšie navarene bolo z kuchty od babky, tak či ju predsa len neoprasim😉
Ďakujem Vám krásne ešte raz!
S vlasmi nie je problém.. máme iba 50m2 byt takže to neviem s tými poschodiami.. a ozaj to mopovanie nie je dokonalé ale na také zbežné utretie raz do týždňa po 2 pracujúcich dospelých stačí
@drobaja my už dlhší čas máme robota, vybrala som si Sencor, presný typ si už nepamätám, ale mohla by som to pohľadať niečo a volá sa Denny 🙂 a koľkokrát aj keď sme návštevu mali a že narosýpané a povedali sme že veď to nič pustíme Dennyho nech sa naje, tak všetci na nás kukali či máme psa 😀 😀 ale teda je to dobrá vec 🙂
Prosim vas, ako funguje ten mop na tycho vysavacoch? Je tam handricka, ktora je vlhcena a ta stiera? Mne to pride tak, ze len roztiera spinu po podlahe, ci sa mylim?
@drobaja máme Xiaomi mi robot dúfam, že píšem správne názov a som max.spokojna