Poraďte pri výbere difúzera

jdvorka
27. okt 2021

Prosím, viete mi poradiť pri výbere difúzera? Chcem ho používať pri polročnom bábätku, tak aby to bolo aj pre neho vhodné. Ďakujem

uzivatelka1113
27. okt 2021

difuzer nie je dôležitý keď to chces pri bábätku, ale olejčeky 🤷‍♀️

jaroe
27. okt 2021

@jdvorka to je jedno, difuzer môžeš mať aj z Aliexpress.

jdvorka
autor
27. okt 2021

@uzivatelka1113 tak chcela by som niečo, čo sa aj ľahko čistí, dlho vydrží,... Nemám s tým žiadne skúsenosti, jediné, čo som si všimla, tak odporúčaný je doterra. Ale tam sa asi všetko kupuje cez e-shop.
A keď olejčeky, tak ktoré? Ďakujem

polovnicka92
27. okt 2021

@jdvorka tak skus doterra na bazosi zvykli mat difuzeri aj olejceky predávajú 🙂 alebo na fb sú skupiny 🙂

sasha10
27. okt 2021

@polovnicka92 doterra neodporúčam kupovať na bazosi, môžu to byť čínske fejky, najdete ich aj na aliexpresse a aké chemické zloženie môžu mať tie olejceky neviem... 😊 Určite môžu byť aj pravé čo predávajú registrovaný ľudia, neviem ale je to risk alebo zisk 😊

sasha10
27. okt 2021

@jdvorka ako myslíš cez eshop? Chcela by si si kúpiť niekde osobne v obchode? 😊

polovnicka92
27. okt 2021

@sasha10 máš pravdu môžu ale ja som to tiež tam všetko po predala 😁😇

stanulienkat
27. okt 2021

Pozri mk. Asi 99 diskusii.

lindusss2016
27. okt 2021

@jdvorka ahoj, ja som aromaterapeutka. Difuzer naozaj nir je dolezity, netreba tam nic cistit, len vodny kamen odstranovat, takze si vyber taky, kde je dobry pristup k nadobke s vodou. Dolezite su oleje. Urcite nekupuj zo ziadnych pofidernych stranok. Je velmi velky rozdiel v esencialnych olejoch a vonnych olejoch. Tie vonne, co kupis za 3€ aj v DM su synteticky vyrobene oleje, ktore nielenze nemaju terapeuticke ucinky, dokonca su svojim obsahom chemikalii skodlive. Odporucam cesku znacku Bewit, su to certifikovane oleje, kazdy mesiac maju 50% zlavu na nejaky olejcek, teraz je levandula, co je asi najpouzivanejsi olej pre babatka. Inak by som odporucila este citron a tea tree, viac tam pri takych malych netreba spekulovat.
https://bewit.love/sk/produkt/levandule/?i=mv2qaz

Je tam teraz aj difuzer v akcii s cedrovym olejom. Ten by si mohla vyuzit pre seba, pre dieta nie, cize rozumej, n3vadi, ak dieta spi v jednej izbe a ty si v druhej pustis difuzer s cedrom 😁
https://bewit.love/sk/produkt/disc-dark-himalya...

wetsel
27. okt 2021

Ja čo mám tak od Ety a v Planeu som ho brala, mali ho za dobrú cenu. Ale skôr tam ide o to, že jaké olejčeky používať budeš, aby to bolo v pohode pre bábätko. Toto čo mám ja je vlastne kombinácia zvlhčovania vzduchu a aromaterapie, čo osobne dosť oceňujem a teda u nás ide skoro furt.

relaxx11
12. mar 2023

Oleje odporúčam Dōterra alebo Happy plant
Difúzōr určite Dōterra, napríklad ten Petal nám bohate stačí. Ak by si chcela objednať za veľkoobchodné ceny kľudne mi napíš, som tam zaregistrovaná.