Poraďte ohľadom kosačky

nenka39
9. sep 2020

Prosim poradte mi ohladom kosacky ci ma niekto skusenosti s aku kosackou dakujem 🙂

0silvia0
9. sep 2020

@nenka39 ano, mame, kupovali sme tento rok... manzel je z nej nadseny...

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
9. sep 2020

otec si kúpil.... všetci si ju požišiavame od neho.... ľahká , spratná, super....👍

simonah73
9. sep 2020

@oli18 a co na tom nie je jasne? pod tym aku mysli doslovne "aku" co znamena na bateriu 😉

simonah73
9. sep 2020

my mame doma klasika na benzin ci co to do toho ide. predtym sme mali elektricku na kabel, to bolo naprd, clovek musel stale sledovat aby nahodou nenacal ten kabel 🙈

0silvia0
9. sep 2020

@simonah73 no aj my sme mali elektricku dovtedy, ale tie kable tahat za sebou a strazit nikoho nebavi. Otec ma benzinovu, ale ta je zbytocne obrovska a narocnejsia na udrzbu, vhodna na vacsie pozemky, ale rodicia maju vela travnika, pre nich vhodna. My mame menej travnika, asi 200 m2, takze pre nas aku kosacka je uplne idealna. Tych 200 m2 pokosi do vybitia baterky, potom treba dat nabit.

simonah73
9. sep 2020

@0silvia0 ja som akurat dnes kosila pred domom co mame travnik, ako je pravda ze je robustna ale tak mame s pojazdom, tak keby som to mala aktivovane tou packou tak za nou uplne lietam 😀

nenka39
autor
10. sep 2020

Dakujem vam vsetkym ste moc zlate :-* je to na mne ten travnik tak preto zhanam skusenosti Dakujem naozaj <3