Poraďte ochladzovač vzduchu

marika258
13. júl 2021

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejaký fakt dobrý ochladzovač vzduchu? Mobilné klimatizácie majú štandardne odvod tepla hadicou z miestnosti cez okno alebo stenu, ale toto v našom prípade nie je možné, hľadám niečo čo nemusí mať takýto odvod a je účinnejšie ako klasický ventilátor (čo ochladí vzduch aj o 10 stupňov). Momentálne máme Honeywell ES800I ale je to veľmi slabé, takmer žiadny účinok na ochladenie necítime. Viete o niečom účinnejšom? Ďakujem.

rooskoliv
13. júl 2021

odvod von to musi mat.... lebo teplo, co odoberies z miestnosti musis zase niekde vypustit...... aj klimatizacia ma vonkajsiu a vnutornu jednotku...

sabina_00
22. júl 2021

Všetky ochladzovače vzduchu su takmer rovnaké ako ventilator. Mali sme za 150€ a po dvoch dňoch sme ho dali preč. To iste ako pri ventilátore. Pokym to fukalo na nás bolo fajn. Ale keď som išla mimo toho prúdenia vzduchu bolo rovnaké teplo.
Neznížilo to teplotu ani o stupeň.

sabina_00
22. júl 2021

Pytala som sa vo viacerých elektrách ci je taky co naozaj ochladi vzduch... všade povedali to iste.. A hlavne ze aj podla nich to je úplne zbytocny produkt na trhu..