Ahojte žienky poraďte mi niečo účinné na zafarbené prádlo, ďakujem krásne sú to biele veci dcérky moc ma to mrzí neviem akým zázrakom sa mi tam dostala jej čierna suknička 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@sofia1979 ešte raz vyprat, pridať sódu bikarbonu lyžicu aj 2, alebo kypriaci prášok. Ak tak domestos biely...
@sofia1979
@mediana ďakujem máte skúsenosť zabralo a pri akej teplote?
@mirka17 vďaka, kde to zoženiem?
@sofia1979 DM, Tesco, hocijaká drogeria
@luliu ôk vďaka
@sofia1979 áno tuším normálne na 40 som to oprala a zabralo. Tiež som dcérke takto trosku prifarbila
@sofia1979 zabralo, aj pružkované farebné body pekne odfarbilo tu bielu časť, robila som podla návodu, už netuším kolko stupnov. Kupujem to v tescu
@mediana ďakujem
@mirka17 ďakujem veľmi pekne 😊
@mirka17 moze sa to pouzit aj na sive veci? Synove sive teplaky a aj tricko ma na ruzovo zafarbene iste casti na obleceni.
@kattky ja by som to vyskúšala, to nie je ako savo že to vyžerie všetko, mne to skutočne odfarbilo iba tu farbu. takže treba vyskúšať
@mirka17 vyskusam ... uz ako to dopadne. Horsie to byt uz nemoze
@kattky podarilo sa? Tiez sa mi pofarbili 2 sive veci od cervenych nohavic
@bzuco ja som u nas tie papieriky nezohnala tak som vyradila iz len tie teplaky a tricko a uz potom som to neriesila
@sofia1979 ešte raz vyprat, pridať sódu bikarbonu lyžicu aj 2, alebo kypriaci prášok. Ak tak domestos biely...