Ahojte, mám takýto návrh kuchyne. Americká chladnička bude mimo, nevojde mi sem. Vadí Vám tam niečo? Teda myslím, že možno budete mať nejaký lepší nápad. Nie je to fádne? Mám rozbiť tie horné skrinky nejakými otvorenými policami alebo prázdnou stenou? Dať dizajnový digestor (platňa je na pravej strane, trochu to vidno z obrázka). Rozmýšľam ešte, že na pravej strane by neboli horné skrinky, len ten digestor a prípadne pár políc. Ak by ste mali niekto nejaky dobrý nápad, tak by mi to pomohlo. 🙂
Este posledna vec, ak by si dala tie horne skrinky s vyklapanim, tak ich posunte vyssie od pracovnej dosky. Tiez to pomoze odlahcit priestor😊
Za mna takto ako to je. Jedine by som zmenila dekor bud sivy bez vzoru alebo hnedy bez vzoru - 2 vzory dokopy nebude pekne vyzerat
Police ani mensie horne skrinky nie
Nebude to vobec fadne - budes tam mat za bezneho dna nieco polozene, odlozene a hned to bude vyzerat inak
Aj ja som mala taku 1liatu kuchynu do vrchu a dala by som to tak zas
Mame +- rovnake rozlozenie len mensiu kuchynu, digestor je na drevenom obklade taky ten co vyzera ako telka 😂 (neviem ako sa volaju) a po jeho stranach su otvorene policove skrinky, vyzera to vzdusnejsie a skriniek aj tak bohato staci
Možno inej farby tá stena medzi linkami by to oživila
@enoula áno nad tým tiež rozmýšľam, len naopak, spodné vyššie a hore len 40 cm skrinku.
Hore bez vzoru, a zastena lacobel
Resp všetko bez vzoru
ja mam da sa povedat to iste ako ty s malymi obmenami, a aj velkostne cca to iste, biely lesk a zastena lacobel. Ja som velmi spokojna. Ja mam zabudovanu chladnicku uplne napravo, kde ty mas len skrinku, ruru s mikrovlnkou na tom istom mieste ako ty a skrinku ako ty mam nakonci. Naco potrebujes 3 druhy rovnakych suflov vedla seba? Pretoze zabudovana chladnicka by ovela lepsie vyzerala. Ked ju budes mat zvlast, bude to posobit rusivo (podla mna). Super ze to mas az po strop, napr. mne sa ta kombinacia vacsie a mensie skrinky hore nepaci.
Vysku tak aby to dobre ukazalo a bolo praktické...
ale ide o tu hlbku hlavne, aby to nebolo ako celok vysoke jednoliate mohutne, tak to rozdeliť
@ivana11155 tie tri druhy rovnakých šuflov, tam mi ide hlavne o pracovnú dosku. Keď by som chcela americkú chladničku tak už to tam nevojde, musela by som zrušiť tu skriňu napravo, aj rúru, rúru dať pod platnu. A potom by som nemala kam dať mikrovlnku. Keď dám klasickú chladničku 60 cm, tak zase by bola vedľa rúry a radiátora, čo sa skôr neodporúča.
Za mna to mas fajn aj farebne. Akurat by som spravila este jeden navrh kde by hore nebola jedna skrinka ale dve. Dole das veci co casto pouzivas a hore take co obcas. Neposobi to tak masivne a budes mat veci aj realne aj opticky rozdelene
jaj, nevsimla som si ze by si mala malo priestoru na robotu na linke. Az teraz teraz pozeram ze varnu dosku mas v strede v tej pravej casti. Toto ja mam inak. Ja mam lavu cast dlhsiu, umyvadlo takisto ako ty, medzitym priestor vo velkosti umyvacky a potom varnu dosku a potom este jednu skrinku. Ale napravo od umyvadla mam 2 skrinky, nie 3 ako ty a preto vyslo miesto aj na tu zabudovanu chladnicku. Tu mam na konci vedla rury, nedalo sa to inak urobit ale nevadi to a my mame podlahove kurenie. Este v dnesnej dobe sa dava radiator? ci to je projekt do bytu?
@ivana11155 to je byt, áno.
Hlavne nedavaj tu kombinaciu drevo so vzorom a to sive lapatko. Vyzera to hrozne aj realne. Len jedno moze byt strakate, druhe ma byt jednoliate. Takto to posobi chaoticky 😵💫
Takto je to fajn, ako dala @enoula
Digestor je podskrinkovy?
Ja by som dala zastenu inu, aby to nebolo take jednoliate a tiez mi nesedia tie 2 dekory dokopy. Ale inak by som vysku skriniek nemenila a police tiez nedavala.
@mk1111111111 tak na tomto návrhu áno, ale môžem dať aj dizajnovy-otvoreny
Našla som Ti obrázok, na takú odľahčenú verziu linky, len mám ho v zlom formáte, neviem ho priložiť. Musím sa stým nejako popasovať 🙄
skúsme takto, neviem to prekonvertovať do iného formátu
https://newdesign.sk/realizacie/kuchynske-linky...[gallery_image_1]/4
zroluj pod dohodnite si stretnutie, piaty obrázok
bielu môžeš zmeniť na jemne sivú, jednoliatu, prípadne jemné kapučíno, ako na hlavnej foto
Dala by som opačne farby. Tmavá dole a bledá hore. Úplne to otvorí priestor, keď do neho vojdeš.
Mne sa to páči 🙂 je to dobre zladené, ale hlavne ty s tým musíš byť stotoznena
@enoula toto je veľmi pekné riešenie. Už som to videla a je to veľmi dobré riešenie, lebo ten priestor úplne inak pôsobí a dýcha s tými užšími skrinkami.
Henten model - kedy su horne skrinky rozdelene na hlbsie a olytsie nie je prakticke
Mali sme to a tie vrchne - hlboke - su totalne nevyuzitelne. Mali sme ich prazdne. A zbytovne to ovela mavysi cenu
A kde bude a chladnicka , preco ju chces , koli velkej chladnicke, ? Mraznicke ? Davkovacu vody- ladu ?
Police si nedavaj, len sa tam prasi a vidiet ‘bordel’.
Za mna su horne skrinky obrovska masa. Potrebujes ten objem skriniek? Lebo ked je takto dlha kuchynska linka, menej masivne posobia nizsie skrinky s vyklopnym otvaranim.
Ak len vyhodis niektore horne skrinky, bude to posobit mozno este masivnejsie…
Este jedna vec, dala by som si vsetky skrine len do vysky, kam dociahnete na spickach. Aj okolo spotrebicov.