Poraďte mi tyčový vysávač

23. nov 2020

Chceme kúpiť mamine do 1 izbového bytu tyčový vysávač, ktorý môže byť na kábel ale aj na nabíjanie, aby mal nádobu na bordel, čiže žiadne sáčky a aby mal dobrý výkon. Nemusí to byť z tých najdrahších, ak máte doma dáky, ktorý má primeranú cenu, cca 150€, poraďte 🙂

limetka69
23. nov 2020

https://www.mall.sk/vysavace/eta-fortelo-3400-9...
mam tento, povysavaqm na jedno nabitie cely byt, svieti si "pod nohy" cize vidis bordel poriadne, poradi si aj s nasim kobercom, co ma stredne dlhy vlas, cca 3cm, krasne vysaje vsetko, som nadmieru spokojna, popozeraj recenzie ak chces 🙂

limetka69
23. nov 2020

este dodam, ze manzel dlho hladal a vyberal, chcel aby bol vykonny, a veru ze je 🙂

autor
23. nov 2020

@limetka69 super ďakujem, má dobre recenzie, len občas píšu, že je ťažký. Vy si co myslíte? 🙂

limetka69
23. nov 2020

le tazky, ale tlacim ho po zemi, takze mi to nevadi, :D ved ho nenosim :D perfektne sa vie aj poohybat popod radiator a kde treba, je fakt prepracovany, 🙂

stella03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danieli
23. nov 2020

@stella03 mozem sa opytat, ci naozaj necistoty potiahne dnu? mala som uz 2 tycove vysavace, ale vzdy pred sebou spinu fukali a potiahli len co to, v tomto som pedant😝 dakujem, poradil by si aj s omrvinkami po detoch v autosedacke? myslim bezny keksik, roztek

stella03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz