Odkial ste prosim kupovali dobre matrace za rozumnu cenu,mame postel 160x200 a chceme nejake fajne,tvrdost stredna..mame latkovy rost..poradite nam?dakujeme😇
@vemi23 hm,a ktory?
@vemi23 skor som chcela i skusenost s nimi😁
Tak to poradit este neviem 😂 ale objednavala som matrac ktorý sa vola neptun premium
My mame z prespanok.sk majú aj predajne, tam sme poskúšali všetky matrace na predajni čo mali, 😺 a mozem povedať že sa investovať oplatí, pretože keď sa ľahnete do postele, do tých matracov, je to pocit na nezaplatenie
My sme kupovali matrac na mieru asi pred 3 rokmi z Popradu - More matracov. Veľká spokojnosť.
ahoj, isli sme na predajnu a vyskusali sme si lezat na jednotlivych matracoch. podla toho sme si kazdy vybrali ten svoj. na niektorych sa mi vyslovene zle lezalo, jeden bol super - ten som si kupila. a potom jeden bol taky, ze ma hned na nom seklo a nemohla som vstat a museli sme ukoncit nakup, proste otras :D
Dormeo máme, spokojnosť
@janetinka27 ideme za chvilu skusat,hadam ma nesekne,treba mi do prace😁
@janetinka27 a za tu chvilku co na nom si v predajni m si stihnes dobre vybrat,co ak sa mi tam bude dobre lezat a po par nociach doma otras🫣toho sa bojim
neviem, tazko povedat. ale vlastne nemas nejaku inu sancu si to odskusat lepsie ako na predajni :D
Dnes som objednavala 😂https://www.matrace-market.sk/