Ženy prosím aké kvalitné panvice používate okrem teflonových?
@tinulka33 ja len nerez. Je to nezničiteľne - keď kúpiš kvalitnú, využiješ ju roky roky a roky.
@mahdia17 aj odporúčaš nejakú konkrétnu? Mne sa najlepšie varí na teflóne, lenže ten je nebezpečný ak je čo i len maličký škrabanec. Tak chcem zmenu. Kameninová sa nepoškriabe a je nepriľnavá?
@petracandle pri silnejsom tlaku s ostrym nastrojom sa poskriabe aj kameninova, ale v porovnani s teflonom je urcite odolnejsia. Dobre drzi teplo, nenahara. Ja mam len take priemerne z Kauflandu. Predtym som kupovala Berghoff a uprimne, nevidim rozdiel (jedine v cene....😉)
Ja mam tiez najradsej kameninove, aj pekace... treba pouzivat drevene naradie a nema sa ako poskriabat
Nerez alebo keramika. 450 stupňov ako nič.
@petracandle presne ....ja som zničila ročnu teflonovu panvicu,robila som karamel a drevenou vareškou som rozbíjala ten karamel ....skoro ma šlaktrafil keď som ju umyla a videla aká je zničená....bola dosť drahá a bol to darček od syna......muž že okamžite vyhodiť keď je ten povrch narušený,nikdy sa mi to nestalo,vždy dávam pozor ,ale teraz som to priznávam prehnala....preto sa pýtam že čo je podobne teflonu ...
@nelca84
@lenkakravcova ........všetkým vám ďakujem za odpovede.....moc mi to pohlo
Ja pouzivam liatinove.
karamel? Prečo rozbíjať? Dáš vodu, 10 minút a je rozpustený...
ja som najviac spokojna s kameninovymi panvicami.