Poraďte kvalitné panvice

tinulka33
25. dec 2024

Ženy prosím aké kvalitné panvice používate okrem teflonových?

mahdia17
25. dec 2024

ja som najviac spokojna s kameninovymi panvicami.

kiki68
25. dec 2024

@mahdia17 podobne

tinulka33
autor
25. dec 2024

@mahdia17
@kiki68 je to podobné ako teflon?čiže sa neprijali,neprilepí?

lenkakravcova
25. dec 2024

@tinulka33 ja len nerez. Je to nezničiteľne - keď kúpiš kvalitnú, využiješ ju roky roky a roky.

petracandle
25. dec 2024

@mahdia17 aj odporúčaš nejakú konkrétnu? Mne sa najlepšie varí na teflóne, lenže ten je nebezpečný ak je čo i len maličký škrabanec. Tak chcem zmenu. Kameninová sa nepoškriabe a je nepriľnavá?

mahdia17
25. dec 2024

@petracandle pri silnejsom tlaku s ostrym nastrojom sa poskriabe aj kameninova, ale v porovnani s teflonom je urcite odolnejsia. Dobre drzi teplo, nenahara. Ja mam len take priemerne z Kauflandu. Predtym som kupovala Berghoff a uprimne, nevidim rozdiel (jedine v cene....😉)

nelca84
25. dec 2024

Ja mam tiez najradsej kameninove, aj pekace... treba pouzivat drevene naradie a nema sa ako poskriabat

hiro
25. dec 2024

Nerez alebo keramika. 450 stupňov ako nič.

tinulka33
autor
25. dec 2024

@petracandle presne ....ja som zničila ročnu teflonovu panvicu,robila som karamel a drevenou vareškou som rozbíjala ten karamel ....skoro ma šlaktrafil keď som ju umyla a videla aká je zničená....bola dosť drahá a bol to darček od syna......muž že okamžite vyhodiť keď je ten povrch narušený,nikdy sa mi to nestalo,vždy dávam pozor ,ale teraz som to priznávam prehnala....preto sa pýtam že čo je podobne teflonu ...

tinulka33
autor
25. dec 2024

@nelca84
@lenkakravcova ........všetkým vám ďakujem za odpovede.....moc mi to pohlo

oslo1
25. dec 2024

Ja pouzivam liatinove.

hiro
Včera o 14:36

karamel? Prečo rozbíjať? Dáš vodu, 10 minút a je rozpustený...

tinulka33
autor
Včera o 22:57

@hiro no mne to tak jednoducho nešlo....a dlhoooo trvalo než sa mi rozpustil.....tak som mu varechou ,,trochu pomohla ,,a dopadlo to zle 🫣