Poraďte kuchynský robot do 200 eur

eleonora21
5. jún 2021

Ahojte chcem kúpiť kuchynský robot ale netuším aký. Moje požiadavky:
- aby nebol celý z plastu a teda hneď mi na ňom čosi neodišli, hlavne strúhadlo a podobne nech sú z dobrej ocele
- nech je menší a spratny
- potrebujem na ňom hlavne strúhať zemiaky na halušky,strúhať mrkvu, nakrájať kapustu,...
- šľahaci či hnetaci ani nejak nemusí byť lebo ma to mám iný šikovný. Prípadne nech je aj to ale mensie nádoby. Viete mi odporučiť nejaký.

- cenovo tak do 200€

3009
5. jún 2021

@eleonora21 na to je dobrý Bosch.

eleonora21
autor
5. jún 2021

@3009 ahoj a aj nejaký konkrétne typ?

cinda555
5. jún 2021

@eleonora21 daj si spotrebný test a tam zadaj svoje požiadavky aké chces mať. Dá sa nájsť dobrý robot.

brrrrrciatko
5. jún 2021

@eleonora21 bosch je uplne ze slaby... Ma onicom hnietacie haky. Vyskusala som uz 3 roboty a asi najlepsi je klarstein. Dokonca sa mi este viac paci ako kenwood.. Ved si pozrite youtube videa a uvidite ako pracuje hnietaci hak na bosch a ako na klarsteine

eleonora21
autor
6. jún 2021

@brrrrrciatko keď mne nejde ani o hnetenie ci šľahanie. To nevyužívam. Ale to strúhanie zemiakov a mrkvy potrebujem najviac

lusyc
6. jún 2021

Bosch mum 55761 mam vyhliadnuty, teraz je za 214€. Teraz používam bosch mum 4880, má viac plastov a menší výkon ako ten 55761, ale fajn, skladny, trochu čudne sa skladá, zvykla som si. U nás melie, mixuje, struha, slaha, hnetie, odstavuje na striedačku, skoro každý deň, niekedy aj všetko za sebou 2,5 roka. Stál ma 130€.

3009
6. jún 2021

@eleonora21 ten bosch mum 55761 za 214 eur máš super na tvoj účel a má aj 900W.

eleonora21
autor
6. jún 2021

@lusyc ahoj a postrúhame prosím ta aj tie zemiaky tak na kašu?

lusyc
6. jún 2021

@eleonora21 ak napríklad zemiaky na halušky, to dávam do nadstavca -mixér. Na placky strúham na tenké asi 1 mm slíže na strúhadle s malými dierkami. Tak aj mrkvu do šalátu. Napríklad kapustu do cesta (domace šúľance na slano s dusenou cibuľou) struham na okruhlych očkach. Varenú cviklu na šalát na struhadle s väčšími dierkami.

3009
6. jún 2021

@eleonora21 ja mám ešte stary Bosch mum 4665 už 12 rokov a ak by som kupovala tak zas len Bosch lebo ten robí všetko, mixuje, strúha, hnetie, melie mäso. Ja pečiem 2x do týždňa aj chlieb a v pohode, síce už za tie roky je trochu popraskaný, ale drží sa. Mám k tomu aj mlynček na mak-obilie, na orechy, takže univerzálny.

brrrrrciatko
7. jún 2021

@eleonora21 tak to potom vobec nemusite kupovat robot. To vam staci multifunkcny krajac.

eleonora21
autor
7. jún 2021

@brrrrrciatko a mohla by ste mi prosím nejaký odporučiť?

monane
7. jún 2021

pozri tento BOSCH MUMS2EW40 🙂 mamina ho má a veľmi super je, je praktický, vieš s ním robiť všetko, má dobrú výbavu, je aj za prijateľnú cenu, my sme jej ho v Planeu kupovali 🙂

vondolina
11. jún 2021

@monane na tieto som počula inak veľa pochvál, že za dobrú cenu a veľa muziky 😉

eleonora21
autor
12. jún 2021

@monane ahoj a prosím ťa má aj strúhadlo na zemiakové placky? Alebo dajú sa na neho dokúpiť nevieš náhodou? Teraz je na neho akcia mohla by som ho mať za 150€ je to dobrá cena?

monane
15. jún 2021

@eleonora21 mamina má k nemu tri strúhadlá, tiež aj mixér, mlynček na mäso a lis na citróny a také, to našim sedí, lebo si každé ráno vodu s citrónom a pomarančom robia 🙂 neviem na akom ty robíš babky, ale na tomto viem, že mamka aj jablká na koláč strúha aj kadečo 🙂

monane
15. jún 2021

@vondolina je to fakt tak, ja som to nechápala, že za takú cenu či sa dá ozaj kúpiť dobrý a aj v plnej výbave alebo jak by som to povedala, ale milo som bola prekvapená 🙂