Babenky, prosím napíšte s akou značkou ste spokojný ? poraďte mi Ďakujem 😊
Bosch Mum 5 s váhou. Super, praktická vec.
A s klarstein nemáte skúsenosti ?
Ja mam doma klarstein a som spokojna 🙂
@minesasubu ktorý máte so sklenenou miskou ?
KOĽKO MUSÍ MAŤ KUCHYNSKÝ ROBOT wattov ?
ja mám kenwood major premier už 6 rokov ide ako hodinky a to ho využívam denne
Mam uplne zakladny Bosh 800w
miesa hnetie šlaha struha mixuje odstavuje plus mlyncek na maso miska velka.kilo kysnuteho utiahne v pohode.na to moje pecenie k sviatkom a na babovku v nedelu mi bohato staci..ale keby peciem torty na zakazky obzriem sa asi po niecom vykonnejsom
Eta gratus, uz niekolko rokov ide ako hodinky
Moja mamka ma robot od klarsteinu, a poradi si s vacsinou ciest. Ja mam kenwood chef, chcela som celokovovy a vyberala som si medzi etou gratus, kenwoodom a kitchenaidon
@damiann s hliníkovou ale nvm presne aky model uz ho mam 3 roky
Kenwood cooking chef mam doma a kitchen aid v robote obidva su super a vydržia vela. Rozhodovala by som sa podla toho na čo ho potrebuješ a aky maš rozpočet.
A so sklenou nádobou ? nemáte skúsenosti
@natalala kitchenaid je top top 😀 aj ja mam
@queen_mary ano je to draha vec, ale neznicitelna 🙂 ja som ho napriklad dostala ako narodeninovy darcek od rodiny
1800 wattov je dosť či málo na kuchynský robot? Či to hučí?
@natalala Ahoj planujem kúpiť kitchen aid ale chcem vedieť ešte pred tým jednu vec viem že sa nedajú výškovo nastavavat metlicky tým pádom by som chcel vedieť aká je medzera medzi misou a metlickou lebo napr uvediem príklad dostal som do daru robot delimano a chcel som vyslahat maslo menšie množstvo a tým že metlicky (alebo dajú ?) od dňa sú v tomto robote vysoko všetko maslo sa uložilo do tej medzery a nemiešalo sa to a obavám sa toho istého aj v kitchen aide ďakujem za odpoved
@damiann smeg