Plánujem kúpu kuch.robota ako darček mamina ho už dlho vypytuje ale neviem ktorý.Cena je mi celkom jedno či bude drahši alebo lacnejši.S ktorým ste vy spokojné alebo vaše maminy?
Bosch MUM máme do minulých Vianoc - maximálne spokojnosť, veľa príslušenstva, primeraná cena
Bosch Mum, mám konkrétne tento už štvrtý rok- 🙂
@liusa82
mám – a teda keby utekám z domu, či už vojna, či už rozvod, tento pán ide so mnou! 😅😅😅
- najprv Balím svojho Bosch, potom deti!!! 😅💙 (brať s rezervou)
@liusa82 aj ja mám teraz nový Bosch čo uviedla @malinoismum a super. Dokúpila som ešte mlynček na mak a máš všetko.
@liusa82 doma mam kenwood cooking chef, v robote kitchenaid profi. Su to velmi dobre kuchynske roboty. Ale naozaj je dôležite aky maš rozpočet. V prvom rade by som pozerala aby mal kovove prevody, dostatočny výkon a dostatočne velku nadobu, to zavisi od toho jake množstvo chce spracovavat naraz. Ďalej je dôležite na čo ho chce využivat, či len na šlahsnie, miesenie alebo chce aj mlinček na maso, nastavce na pastu, odštavovač, mixer, food procesor atd
Odpprúcam kenwood xl chef.
@liusa82 no tak si treba ujasnit, čo vlastne chce a podla toho kupovat. Ja mam napr jeden krajač, ktory som pôvodne neplanovala kupovat ale bol s niečim v akcii 1+1 a nakoniec ho poživam velmi často pri zavarani, je uplne super ked treba nakrajat väčšie množstva https://m.alza.sk/kenwood-at-340-d2921698.htm?k...
@liusa82 keď chceš kvalitu jedine Kenwood chef!Jediná nevýhoda je obstarávacia cena.Ale zas keď to rozrataš na tie roky…
@jaja8_9 ktorý máš?mama nejaký obzerala len neviem typ.Ale zase niekde na fóre čítala, že keď daš 4 bielka tak ich nevyslaha🙂ona prečíta všetky negatíva a je po kúpe.Neverim, že tam ľudia len vo veľkom pečú.Nieco spomínala, že šľahače sú vysoko a nevyslahaju malé dávky??neviem už som bola rada, že konečne mám darček a začala mi menovať čo sa dočítala, tak som vypla zvuk🙂
@lubienka39 aj ja som sa rozhodla pre ten Bosch.Vdaka za rady baby🙂
@liusa82 Nie je začo, dúfam že ti prirastie ku srdcu, minimálne tak, ako prirástol nám. A nech dlho slúži.
kenwood chef je no 1 .. potom kitchen aid ... maju silne motory ziaden plast ... vymiesia aj cesto na chlieb