Ahoj chcem si kúpit kávovar značky krups chcem vedieť či máte a ci ste spokojne.
Zaujímaju ma tieto dva
Krups EA880810 2 in 1 Touch Cappucino
Tento mam v košíku paci sa mi ze berie mlieko
A potom tento
KRUPS EA829U10 Latt' Espress tu sa mi páči viacej dizajn len neviem ci to pôjde aj bez nádoby na mlieko
ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ
Tu sa
@nikoleta177 a celkovo si spokojna so značkou? Robí dobrú kávu?
ano som velmi spokojna 🙂 odvtedy som zavisla na kave a "nesku" uz nevypijem... ale zas vela zalezi aj od kavy, nielen od kavovaru.
@nikoleta177 ano to mi je jasne a akú kávu používaš?
vacsinou kupuje v Tchibe tie specialne do strojov na espreso alebo Lavazzu.
@nikoleta177 ahoj my mame ten isty kavovar, chcem sa spytat ze ci Vam po case nezacal, tak dlhsie predhrievat, aj pri vypinani a zapinani? Pouzivaa na cistenie niecco specialne, dakujem
@lens zatiaľ je ok. My mame casto problém s kapucinom- neurobi penu... Na čistenie pouzivame tablety krups do kávovaru a na vodny kamen nejaku vodicku na odstránenie vodného kameňa. Tu vodičku mame nejakú všeobecnu, nie špeciálnu do kávovaru.
@nikoleta177 to sa aj nám stáva, aj ste to riešili? lebo neviem vôbec čim by to mohlo byť spôsobené
@lens zvyknem dat viac krat po sebe preplach mliecneho systemu po urobeni kapucina. Potom ked dlho nerobi penu tak zvyknem dat horucu vodu namiesto mlieka a dam viac krat urobit len mliecnu penu- najväčší objem aky sa dá. Niekedy ani to nepomôže... Usudili sme ze nas kávovar zije vlastným životom 😂 - niekedy nerobi penu, nic s nim nerobime a zacne robit, alebo s nim nacvicujeme a aj tak nerobí penu....
:D :D :D lebo tak to isté robí aj nám..... 5 káv nenapeni a potom zrazu bum a už ide :D začnem nadavať že ho dám reklamovať :D tak sa asi spamata
ahoj 🙂 my mame Espresso Krups Evidence EA890110 a hadicku na mlieko strkame rovno do krabice s mliekom. ak uz mame malo mieka, tak prelejeme do hocijakeho pohara/flasky a odtial si natiahne mlieko. je to v podstate jedno, len nadobka na mieko vyzera lepsie :D